توزیع ۶۴ هزار اصله نهال برای اجرای طرح زراعت چوب در خراسان شمالی

مدیر جنگل‌کاری و جنگل‌داری اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی گفت: تا پایان امسال ۶۴ هزار اصله نهال برای زراعت چوب در استان توزیع خواهد شد.

شهرام عسگری چهارشنبه هشتم اسفند در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این نهال‌ها با همکاری بخش خصوصی و دولتی تامین و در میان متقاضیان توزیع می‌شود.

وی افزود: نهال های توزیعی از نوع صنوبر هستند و اجرای طرح زراعت چوب برای کمک جلوگیری از قطع درخت‌های جنگلی است.

عسگری در ادامه از توزیع ۲۵۰ هزار اصله نهال پسته در این استان خبر داد و گفت: نهال‌های مورد نیاز در دو نهالستان در استان تولید می‌شود و از ابتدای مهر ماه تاکنون ۲۵۰ هزار اصله نهال توزیع شد.

وی گفت: این نهال‌ها در اراضی مستثنیات اشخاص در شهرستان‌هایی همچون اسفراین و جاجرم و حتی بام و صفی آباد توزیع شده است.

عسگری با اشاره به اینکه یک میلیون اصله نهال استاندارد در استان تولید شده است، افزود: تاکنون ۲۵۰ هزار اصله نهال توزیع شده است و مابقی با خروج هوای سرد در استان تا پایان سال غرس می‌شود.

وی ادامه داد: تعدادی از نهال‌های تولیدشده همچون زبان گنجشک، کاج، سرو خمره ای و ... برای توسعه فضای سبز استفاده می‌شود.

عسگری بیان کرد: برخی از نهال ‎های تولیدی اقتصادی دو منظوره هستند همچون پسته، سنجد و بادام که آن‌ها نیز میان متقاضیان توزیع می‌شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۹:۴۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403120805950
  • خبرنگار : 50046