حماس: تمامی اسرای گروه هفتم همراه با اسرای اهل غزه آزاد می‌شوند

سخنگوی جنبش حماس با اشاره به ایجاد سازوکارهایی برای حل مشکل تبادل اسرا تاکید کرد که تمامی اسرای گروه هفتم که قرار بود شنبه آزاد شوند همراه با جمعی از اسرای زن و کودک اهل غزه فردا آزاد خواهند شد.

به گزارش ایسنا، «حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس امروز چهارشنبه در گفتگویی با تلویزیون «العربی» اظهار کرد: سازوکارهایی برای حل مشکل تبادل اسرای فلسطینی و صهیونیست‌های بازداشت شده که ناشی از تعلل رژیم اشغالگر در آزادسازی آنها بود، فراهم شد.

حازم قاسم گفت: تمامی اسرای گروه هفتم همراه با اسرای کودک و زن اهل غزه آزاد خواهند شد.

سخنگوی حماس در ادامه تاکید کرد: این توافق در گروی این است که رژیم اشغالگر اسرائیلی فردا (پنج‌شنبه) تا چه میزان به آن پایبند خواهد بود.

او افزود: رژیم اشغالگر هنوز حیله‌گری می‌کند و به پروتکل انسانی پایبند نیست.

«عبد اللطیف القانوع» دیگر سخنگوی حماس نیز اعلام کرد: آزادسازی هفتمین گروه از اسرا فردا همزمان با تحویل اجساد  ۲ اسیر اسرائیلی و با سازوکاری جدید ضامن پایبندی رژیم صهیونیستی به اجرای توافق انجام خواهد شد.

القانوع اظهار کرد: میانجی‌های مصری این را تضمین کردند و ما به آنها متعهد هستیم و تمایل داریم توافق به شکل کامل اجرا شده و تثبیت شود و رژیم اشغالگر به آن پایبند باشد.

در همین راستا جنبش حماس نیز امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: با وجود آمادگی ما برای مرحله دوم (توافق آتش‌بس در غزه) و تمایل ما به پیشروی در این مرحله، اما هیچ پیشنهادی درباره مرحله دوم به ما نشده است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403120805721
  • خبرنگار : 71496