جشنواره روز بین‌الملل دانشگاه تهران فرصتی برای توسعه روابط بین‌المللی علمی است

معاون بین‌الملل دانشگاه تهران گفت: جشنواره بین‌الملل دانشگاه تهران به عنوان یک رویداد فرهنگی، فرصتی است تا تجربیات خود را به نمایش بگذاریم و ظرفیت‌های موجود در این دانشگاه را برای توسعه روابط با کشورهای مختلف جهان معرفی کنیم.

به گزارش ایسنا، الهام امین‌زاده امروز در چهاردهمین جشنواره روز بین‌الملل دانشگاه تهران اظهار کرد: امروز افتخار داریم که چهاردهمین جشن بین‌الملل دانشگاه تهران را به عنوان مهم‌ترین نهاد علمی و فرهنگی کشور برگزار می‌کنیم و دستاوردهای بزرگ بین‌المللی‌مان را به نمایش می‌گذاریم.

وی افزود: جشنواره بین‌الملل دانشگاه تهران به عنوان یک رویداد فرهنگی، فرصتی است تا تجربیات خود را به نمایش بگذاریم و ظرفیت‌های موجود در این دانشگاه را برای توسعه روابط با کشورهای مختلف جهان معرفی کنیم.

معاون بین الملل دانشگاه تهران گفت: آموزش عالی امروز می‌تواند در حلمشکلات جهانی اثرگذار باشد و این فرصت مغتنمی است که با کشورهای مختلف دنیا ارتباط برقرار کرده و از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشمندان ایرانی و پژوهشگران دانشگاه تهران بهره‌برداری کنیم.

وی افزود: امروز، در کنار دیپلماسی رسمی کشور، دیپلماسی علمی را رقم می‌زنیم و امیدواریم سفرای کشورهای مختلف زمینه‌ساز این تبادلات علمی و فرهنگی و تسهیل تردد دانشجویان ایرانی و خارجی شوند. لازم می‌دانم از تمامی دوستانی که در برگزاری این جشنواره نقش کلیدی ایفا کردند، به ویژه دکتر وفایی، مدیر اجرایی کار و دکتر اسکندر دلاور که در زمینه انتخاب دانشجویان و اساتید نمونه همکاری داشتند، تقدیر و تشکر کنم. همچنین از سفرایی که با معاونت بین‌الملل تعامل و همکاری فراوان داشته‌اند، قدردانی می‌کنم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403120805715
  • خبرنگار : 71974