مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی خبرداد

برگزاری نخستین رویداد تربیتی «بانوی مجاهد» خراسان جنوبی در طبس

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به برگزاری رویداد تربیتی «بانوی مجاهد» گفت: این برنامه به مدت سه روز در طبس برای ۱۲۰ بانوی فعال فرهنگی از ۱۱ شهرستان استان برگزار می‌شود.

حجت الاسلام حجت سالاری مکی، امروز چهارشنبه ۸ اسفند با اعلام خبر برگزاری رویداد تربیتی «بانوی مجاهد»، به رسانه‌ها گفت: این برنامه به مدت سه روز در شهرستان طبس برای ۱۲۰ بانوی فعال فرهنگی از ۱۱ شهرستان استان برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه هدف از این رویداد، تبیین نقش بانوان در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی و تقویت مهارت‌های آموزشی و پژوهشی آنها در میدان جهاد تبیین است، افزود: این دوره سه روزه، با بهره‌گیری از اساتید مطرح کشوری، به منظور ارتقا سطح دانش و توانمندی‌های بانوان فعال در، در حال برگزاری است.

سالاری مکی در ادامه به سرفصل‌های این دوره اشاره کرد و افزود: در این رویداد به مباحث مهمی پرداخته خواهد شد که شامل آشنایی با مکتب امامین انقلاب، اخلاق اسلامی، تشکیلات و بحث تشکیلات و گروه‌سازی، تهیه کلیپ و پادکست، الگوی سوم زن مسلمان و همچنین راه‌حل‌های اقناع‌سازی و روش‌های گفت‌وگو است‌.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: این دوره با هدف بررسی مسائل و چالش‌های حوزه زنان و ارائه راهکارهای عملی برای توانمندسازی بانوان فعال حوزه‌های تبلیغ و فرهنگ در عرصه‌های مختلف و به نوعی برای تربیت مربی اساتید پاتوق‌های گفت‌وگو برگزار می‌شود.

سالاری مکی تأکید کرد: برگزاری چنین دوره‌هایی در راستای ارتقا دانش و مهارت‌های بانوان در استان ضروری است و امید است با برپایی این رویداد، بانوان شرکت‌کننده بتوانند نقش مؤثرتری در تبیین اصول فرهنگی و دینی ایفا کنند.

در پایان این دوره سه روزه، از تیم‌های برتر با اهدای جوایز تقدیر به عمل خواهد آمد و گواهی شرکت در دوره به تمامی شرکت‌کنندگان اعطا خواهد شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۱
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1403120805284
  • خبرنگار :