دانش و فناوری یک منبع لایتناهی و موتور محرک توسعه اقتصادی کشورها است

معاون مدیر عامل در شعب و توسعه بازار بانک کارآفرین حمایت از شرکت های دانش بنیان و اشتغال زایی را از استراتژی‌های این بانک دانست و گفت: تاکنون این بانک ۷۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات  به شرکت های دانش بنیان اعطا کرده و ۵۵ هزار ریال انواع ضمانت نامه برای این شرکت ها منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا، دکتر سهراب صادقی در آیین رونمایی از پنجمین گزارش زیست بوم شرکت‌های دانش‌بنیان که در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، با تاکید بر اینکه امروزه دیگر نمی توان رشد چشمگیر حوزه فناوری در کشور را نادیده گرفت، افزود: دنیا در حول محور دانش و فناوری حرکت می کند از این رو سهم دانش در GDP کشورهایی مانند آمریکا ، ژاپن و کره بسیار قابل توجه است.

وی افزود: سهم اکوسیستم نوآوری کشور در GDP در ۱۰ سال اخیر دو رقمی نشده و سهم قابل توجه ندارد. دانش و فناوری بر خلاف سرمایه‌ یک منبع لایتناهی است و موتور محرک توسعه اقتصادی کشورها به شمار می‌رود.

صادقی با اشاره به شکل گیری ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در کشور،  اظهار کرد: امیدواریم سهم این شرکت ها در تولید ناخالص داخلی افزایش یابد، اما در حال حاضر فاصله زیادی تا وضع موجود داریم و لازم است همه ما به این اکوسیستم کمک کند.

معاون مدیر عامل در شعب و توسعه بازار بانک کارآفرین، حمایت از شرکت های دانش بنیان را از استراتژی‌های این بانک ذکر کرد و یادآور شد: این بانک که سالروز ۲۵ سالگی خود را سپری می کند از ابتدا با هدف حمایت از صنعتگران تاسیس شد و در مدت ۲۵ سال عمر خود در مسیر حمایت از اشتغال زایی و تولید حرکت کرده است.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با صندوق نوآوری و شکوفایی خاطر نشان کرد: این اقدام باعث شد تا استراتژی ما در حوزه حمایت از شرکت های دانش بنیان نیز تسری یابد و بر این اساس از سال ۹۹ بیش از ۴۰ درصد تسهیلات ما به حوزه های سلامت، غذا و دارو اختصاص یافته است. علاوه بر آن ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات از سوی این بانک به ۲۵ شرکت اعطا شد.

صادقی اضافه کرد :صدور ۱۳ هزار میلیارد ریال ضمانت نامه برای ۸۰ شرکت و انتشار اوراق صکوک برای یکی از شرکت های بزرگ تولیدی با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از دیگر اقدامات ما بوده است.

وی با اشاره به کسب رتبه سوم در زمینه تامین مالی اکوسیستم دانش بنیان در سال ۱۴۰۰ در بین بانک های مستقر در صندوق نوآوری و شکوفایی، صعود به رتبه دوم در سال ۱۴۰۱ و کسب عنوان بانک برتر در بین ۲۴ بانک فعال در زمینه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۲ را از دیگر موفقیت های این بانک عنوان کرد و گفت: ۱۴ درصد از تسهیلات این بانک به حمایت از شرکت های دانش بنیان اختصاص یافته است و در حال حاضر ۷۰۰ شرکت دانش بنیان نزد این بانک حساب دارند.

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۰:۰۷
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403120705085
  • خبرنگار : 30057