لیگ دسته اول فوتبال/9

تساوی خارج از خانه بعثت کرمانشاه برابر مس کرمان

تیم بعثت کرمانشاه در هفته بیست و سوم رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال برابر مس کرمان به تساوی رسید.

به گزارش خبرنگار ایسنا، در چارچوب رقابت‌های هفته بیست و سوم لیگ دسته اول فوتبال، تیم‌های بعثت کرمانشاه و مس کرمان، عصر امروز (سه‌شنبه هفتم اسفند) در ورزشگاه شهید رئیسی کرمان به مصاف هم رفتند. 

تیم بعثت کرمانشاه که در چهار بازی گذشته خود برابر حریفانش به تساوی رسیده بود، در بازی امروز هم با وجود اینکه به دو گل زودهنگام دست پیدا کرد، اما در نهایت نتوانست این نتیجه را حفظ کند و در پایان این دیدار به یک مساوی دیگر رضایت داد. 

دیدار بین تیم‌های بعثت کرمانشاه پس از ۹۰ دقیقه وقت قانونی و وقت‌های اضافی با نتیجه تساوی ۲ بر۲ به پایان رسید تا هر دو تیم تنها به یک امتیاز این بازی بسنده کنند. 

گل‌های تیم بعثت کرمانشاه را در این دیدار عرفان پورافزا در دقیقه ۱۰ و امین اسدی در دقیقه ۱۹ به ثمر رساندند. 

علیرضاحیدری، مجتبی ممشلی، عارف سیفی، امید سلطانی، جواد جلالی ،مهدی داغر، محمد شریفی، سجاد سیاه‌کمری، هادی ابراهیمی، عرفان پورافراز و امین اسدی ترکیب تیم بعثت در دیدار امروز را تشکیل می‌داد. 

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۹:۲۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403120705069
  • خبرنگار : 50184