مدارس استان تهران فردا غیرحضوری و ادارات و دانشگاه‌ها دایر است

معاون عمرانی استانداری تهران گفت: فردا چهارشنبه هشتم اسفندماه، مدارس در تمام مقاطع تحصیلی غیرحضوری و ادارات و دانشگاه‌ها دایر خواهد بود.

به گزارش ایسنا، سید کمال‌الدین میرجعفریان، عصر سه شنبه در حاشیه جلسه ستاد بحران با اشاره به دریافت گزارش‌های هواشناسی مبنی بر تداوم برودت و سردی هوا در استان تهران و ضرورت توجه به مدیریت مصرف انرژی، اظهار کرد: بر این اساس فردا چهارشنبه  ۸ اسفندماه، مدارس در تمام مقاطع تحصیلی غیرحضوری وکادر آموزشی مجاز به حضور در مدارس  واستفاده ازسیستم گرمایش نمی‌باشند و فعالیت ادارات و دانشگاه‌ها بصورت حضوری دایر خواهد بود.

براساس گزارش استانداری تهران، میرجعفریان با تاکید بر توجه به رعایت مصرف انرژی گفت: از همه شهروندان گرامی تقاضاداریم نسبت  به حداکثر صرفه جوئی اهتمام ویژه  داشته باشند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۸:۵۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403120705049
  • خبرنگار : 71649