عباس باقی امروز هفتم اسفند در نشست با رئیس، معاونان و کارشناسان این پارک از آغاز ارزیابی عملکرد و آسیب شناسی فعالیتها و عملکرد پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد در کشور خبر داد.
وی هدف از بررسی فعالیت پارکهای علم و فناوری در کشور را شناسایی مشکلات و چالشها و کمک به رفع آنها عنوان کرد.
باقی افزود: تلاش میکنیم مشکلات داخلی پارکهای علم و فناوری را با استفاده از ظرفیتهای استانی حل کنیم و در مواردی که این امکان وجود نداشته باشد براساس شیوه نامهها و دستورالعملهای مشترک، برای حل مشکلات در سطح وزارت علوم تصمیم گیری میشود.
وی از شناخت مشکلات و چالشها به عنوان گام اول نام برد تا بر پایه آن فرایند پیگیری مشکلات و تسهیل فعالیت پارکها در کشور انجام شود.
معاون دفتر سیاستگذاری، برنامهریزی و توسعه فناوری وزارت علوم، افزایش همکاری بین دانشگاهها، پارکها، مراکز رشد و صنایع و معادن در استان کرمان را در راستای ارتقای سطح فعالیتهای فناورانه و ارتقای جایگاه استان ضروری دانست.
وی به بررسی و واکاوری دقیق و جامع فعالیت های پارک هایتک در حوزههای مختلف پرداخت و فعالیت های آن را مثبت و خوب توصیف کرد.
باقی در بیان نتایج ارزیابی خود و تیم همراهش، افزود: پارک هایتک، منسجم، چابک و خوب است و امیدوارم با تداوم همدلی و همکاری که بین نیروهای این مجموعه وجود دارد دامنه فعالیتها گسترش یابد.
به گفته وی، پارک علم و فناوری هایتک فرصتها، تجربه و توانمندیهای خیلی زیادی دارد و امکان فعال کردن فرصتهای جدید نیز برای آن فراهم است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پارک هایتک، در این جلسه محمدرضا سپهوند رئیس پارک علم و فناوری هایتک، به دو دهه سابقه و فعالیت این مجموعه در استان کرمان اشاره کرد و تجربه اندوختهشده و توان نیروهای انسانی و ظرفیتهای شرکت ای پارک هایتک را کمنظیر دانست.
وی سهم اشتغال شرکتهای پارک علم و فناوری هایتک را بیش از ۴۰۰۰ نفر اعلام کرد و از تداوم روند تجهیز و تکمیل شهرک فناوری این پارک به مساحت ۵۰ هکتار جنب دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته خبر داد.
سپهوند خواستار حمایت بیشتر وزارت علوم از پارک علم و فناوری هایتک شد و تصریح کرد: پارک علم و فناوری هایتک سرمایهای ارزشمند برای استان کرمان و کشور است و پس از دو دهه فعالیت به مرحله شکوفایی رسیده و انتظار میرود دامنه و میزان حمایتها از آن ارتقا یابد.
انتهای پیام