«رضا باقری» ضمن تشریح برنامههای این اداره برای حفاظت از منابع طبیعی اظهار کرد: بخش عمدهای از این فعالیتها بهصورت مشارکتی با مردم انجام میشود، طرحهای مردمی یکی از پایههای اصلی حفاظتی است که این طرحها باید توسط خود مردم اجرا و نگهداری شوند.
وی با بیان اینکه برخی از این طرحها با مشارکت صنایع و در قالب مسئولیت اجتماعی آنها انجام میشود، تصریح کرد: «هدف ما این است که با همکاری صنایع و مردم، سهم استان یزد در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت بهصورت پایدار اجرا شوند، در تحقق این هدف نقش مردم بسیار حیاتی است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تشریح کرد: در سال گذشته، ۶۰۰ هزار اصله نهال توسط اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان یزد اجرا شد، که ۳۰۰ هزار آن با توزیع بین مردم کاشت شد و بخشی دیگر نیز از محل مسئولیت اجتماعی معادن و اعتبارات مربوطه، در سطح دو هزار هکتار از اراضی شهرستانهای اشکذر، میبد، اردکان بافق، بهاباد، ابرکوه، خاتم و مروست انجام گرفت.
باقری همچنین به قوانین هوای پاک اشاره کرد و گفت: شهرداریها و دهیاریها مسئول اجرا و نظارت بر این قوانین هستند، اما گاهی با چالشهایی مواجه هستند که برای رفع این چالشها به هماهنگی و پیگیری بین مجموعهای نیاز است.
وی به شرایط خاص استان یزد بهعنوان یک منطقهی کویری و کمآب اشاره کرد و افزود: استان یزد نیازمند توجه ویژهای در زمینهی مدیریت منابع آب و کشت گونههای گیاهی کمآبخواه است. ما باید از منابع آب زیرزمینی، بهصورت محدود و مسئولانه استفاده کنیم.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی استان، باقری در پایان از برنامههای توسعهی فضای سبز شهری در استان یزد خبر داد و گفت: «توسعهی فضای سبز شهری در قالب کمربند سبز شهر یزد، یکی از اولویتهای ما است. این برنامهها با هدف بهبود شرایط محیطی و زیستی در دستور کار قرار گرفتهاند و امیدواریم با مشارکت مردم و سایر نهادها به خصوص شهرداری ها و واحدهای صنعتی مجاور شهر یزد، کمربند سبز هزار هکتاری شهر یزد به نتایج مطلوبی برسد.
انتهای پیام