طی شبانه روز گذشته؛

مصرف گاز در گیلان ۷.۵ درصد کاهش داشته است

سرپرست شرکت گاز گیلان گفت: در پی تضعیف سامانه بارشی و هوای سرد، مصرف گاز در استان به ۲۶ میلیون و ۱۰۰ هزار مترمکعب رسیده که ۷.۵ درصد کاهش مصرف داشتیم.

مسعود برادران نصیری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص مصرف گاز در استان، اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته در پی تضعیف سامانه بارشی و هوای سرد، مصرف گاز در استان به ۲۶ میلیون و ۱۰۰ هزار مترمکعب رسیده است که در این بخش ۷.۵ درصد کاهش مصرف داشتیم.

وی افزود: از مجموع مصرف ۲۰ میلیون و ۳۰۰ هزار مترمکعب مربوط به بخش خانگی بوده و در مقایسه با روز قبل از آن، ۲۰۰ هزار مترمکعب معادل یک درصد کاهش داشته است.

سرپرست شرکت گاز گیلان با اشاره به اینکه گیلان یک میلیون و ۲۵۰ هزار مشترک گاز دارد که یک میلیون و ۱۵۰ هزار مشترک مربوط به بخش خانگی است، گفت: مشترکین عزیز می‌توانند با رعایت الگوی مصرف و دمای رفاه (٢١- ۱۸ درجه) در منازل، خدمتگزاران خود در شرکت گاز را در تامین پایدار گاز طبیعی استان و سایر هموطنان در اقصی نقاط میهن عزیزمان یاری کنند.

برادران نصیری تصریح کرد: کاهش ۲ درجه‌ای دمای خانه، پوشیدن لباس گرم، رعایت الگوی مصرف و دمای رفاه در خانه بین ۱۸ تا ۲۱ درجه، تنظیم درجه پکیج، موتورخانه و آبگرمکن مخزنی روی ۵۰ درجه بخشی از راهکارهایی هستند که به کاهش مصرف گاز کمک می‌کنند.

وی بیان کرد: طرح پایش  ادارات دولتی و مراکز تجاری و باغ ویلاهای خالی از سکنه به‌صورت مستمر ادامه دارد و در صورت مشاهده هرگونه قصور یا کم کاری در خاموشی سیستم‌های گرمایشی، گاز آنها قطع خواهد شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403120704826
  • خبرنگار : 50042