راه‌اندازی مرکز جامع علوم شناختی در سازمان آموزش و پرورش استثنایی

با انعقاد تفاهم نامه مشترک میان ستاد علوم شناختی معاونت علمی و سازمان آموزش و پرورش استثنایی مرکز جامع علوم شناختی در زیر مجموعه سازمان آموزش و پرورش استثنایی راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ستاد  توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی با و سازمان آموزش و پرورش استثنایی با هدف ارایه بهترین شیوه‌ها و روش‌های پژوهشی،  آموزشی و توانبخشی درحوزه آموزش و پرورش استثنایی تفاهم نامه همکاری مشترک امضا کردند

این تفاهم نامه همکاری مشترک میان دکتر"سید محمد مهدوی" دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و دکتر"سالار قاسمی" معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی به امضا رسید.

درچارچوب این تفاهم نامه مشترک ، با ارایه راهکارهای پژوهشی و تخصصی، سطح مهارت‌ و توانمندی های کودکان و دانش آموزان و نیز میزان دانش و آگاهی مربیان دراین حوزه افزایش می یابد.

براساس این تفاهم نامه ،طرفین در زمینه راه اندازی و تجهیز مرکز جامع علوم شناختی در زیر مجموعه سازمان آموزش و پرورش استثنایی، راه اندازی و تجهیز مراکز جامع ارزیابی تشخیص و توانبخشی و مداخله بهنگام رشدی، تربیتی درسطح کشور و تجاری سازی دستاوردهای علمی و پژوهشی مشترک همکاری خواهند کرد.

تربیت نیروی انسانی متخصص، ایجاد کارگروه های مشترک تشخیصی و آموزشی، انتشار منابع علمی، شناسایی دانش آموزان مستعد و همچنین دارای نیاز ویژه با هدف بهره بردای این دانش آموزان از خدمات آموزشی، توانبخشی ، مداخله بهنگام رشدی- تربیتی و امکانات آموزشی از دیگر زمینه های مشترک است.

دبیرستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی هجدهم دیماه امسال درجلسه توجیهی همکاری های مشترک با سازمان آموزش و پرورش استثنایی در محل موسسه آموزش عالی علوم شناختی درشهر پردیس با حضورمعاون وزیر و رئیس این سازمان گفت: موضوع سلامت شناختی درسطح جامعه یکی ازمحورها و اولویت‌های این ستاد است.

وی ، اظهار کرد: یکی از ذینفعان اصلی حوزه سلامت شناختی سازمان آموزش و پرورش استثنایی برای افزایش مهارت‌ها و توانمندی سازی کودکان و دانش آموزان و ارتقای سطح دانش و آگاهی مربیان است..

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403120704666
  • خبرنگار : 30057

برچسب‌ها