به گزارش ایسنا، محمدرضا جعفری در چهارمین همایش بینالمللی و یازدهمین همایش و نمایشگاه ملی «مدرسه ایرانی معماری اسلامی ایرانی» با بیان اینکه در چند سال اخیر حرکت خوبی در سازمان نوسازی مدارس کشور شروع شده است گفت: توجه به معماری ایرانی و اسلامی پایه گذاری خوبی در سالهای گذشته داشته و این حرکت در حال ادامه است تا از ابتکارات و خلاقیتهای مهندسان در جاهای مختلف استفاده و مدارسی با کمک خیران و اعتبارات دولتی ساخته شود تا دانش آموزان در آنها تعلیم و تربیت مناسبتری داشته باشند.
وی با بیان اینکه در جامعه خیرین برای این حرکت ارج قائل هستیم افزود: خیلی از خیران علاقهمند هستند که مدارسهشان از حالتهای قدیمی و چوب کبریتی و قوطی کبریتی خارج و مدارسی زیبا با فضای سبز مناسب، کتابخانه و همه امکانات طراحی و ساخته شود.
مدیر عامل جامعه خیرین مدرسهساز کشور با بیان اینکه حرکت خوبی در سطح کشور با حضور ریاست جمهور برای نهضت توسعه مدرسه سازی آغاز شده که هم مشکلات مدرسه سازی برطرف شود و هم به ارتقای کیفیت آموزشی توجه شود ادامه داد: در مدرسه فقط ساختمان مهم نیست بلکه آثاری که در دانش آموزان دارند و میتواند به آینده آنان کمک کند، خیلی مهم است که در طراحیها باید به آنها توجه شود. هم به لحاظ کیفی هم به لحاظ کمی باید بتوانیم فضاهای زیبا و با نشاطی در سطح کشور داشته باشیم.
جعفری با بیان اینکه خیلی از خیرین در استانهای مختلف طراحیهای جدیدی دارند که حتی به نام خیر نامگذاری شده است گفت: تلاش میشود با مشارکت خوب، فضاهای مناسبی ساخته شود.
وی با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که اخیراً به آن توجه شده این است که مدارس از انرژیهای خورشیدی و انرژیهای پاک استفاده کنند اظهار کرد: در بعضی از استانها این حرکت آغاز شده و از نیروگاههای خورشیدی برای مدرسه یاری و کمک در هزینه مدارس استفاده میشود. همچنین به لحاظ زیست بوم، جامعه خیرین کارگروهی را تشکیل داده تا با کمک سازمان جنگلها و مراتع و وزارت کشاورزی تفاهمنامهای امضا شود که در موضوع زیست بوم و فضای سبز و استفاده از انرژیهای پاک مدارس استفاده شود.
انتهای پیام