رئیس بیمارستان ایرانمهر خبر داد

اخذ مجوز پذیرش بیماران خارجی در بیمارستان ایرانمهر سراوان

رئیس بیمارستان ایرانمهر سراوان گفت: با اخذ مجوز پذیرش بیماران خارجی، بیمارستان ایرانمهر سراوان گام بزرگی به سوی بین‌المللی شدن برداشت.

سینا خواجه جهرمی در گفت وگو با ایسنا، با ابراز خرسندی از این موفقیت افزود: این بیمارستان با تلاش‌های مستمر و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های مورد نیاز، موفق به اخذ مجوز IPD بخش بستری بیماران بین‌المللی، از وزارت بهداشت شد.

وی تصریح کرد: این دستاورد مهم نه‌تنها نقطه عطفی در مسیر توسعه این مرکز درمانی محسوب می‌شود، بلکه نویدبخش ارائه خدمات تخصصی در سطح استانداردهای بین‌المللی به بیماران در منطقه خواهد بود.

وی ادامه داد: کسب مجوز IPD، حاصل ماه‌ها برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی تیم مدیریتی و پرسنل دلسوز بیمارستان است.

دکتر جهرمی گفت : ما با تجهیز بیمارستان به امکانات رفاهی مدرن، جذب پزشکان متخصص و ایجاد فضایی مطابق با استانداردهای جهانی، آماده پذیرایی از بیماران بین‌المللی هستیم.

طاهر ریگی، مسئول بخش گردشگری سلامت بیمارستان نیز، تأکید کرد: با همکاری شرکت‌های معتبر گردشگری و راه‌اندازی یک وب‌سایت چندزبانه، فرآیند پذیرش و درمان بیماران بین‌المللی را تسهیل کرده‌ایم تا این بیمارستان در نقطه مرزی به گزینه‌ای مطمئن برای درمان در سطح بین‌المللی تبدیل شود.

وی عنوان کرد: این دستاورد علاوه بر ارتقای سطح خدمات درمانی در منطقه، می‌تواند نقشی کلیدی در جذب گردشگران سلامت و ارزآوری برای کشور ایفا کند.

وی گفت: با توجه به موقعیت استراتژیک سراوان در مرزهای شرقی کشور، جذب بیماران از کشورهای همسایه همچون پاکستان، افغانستان و کشورهای حوزه خلیج فارس، این بیمارستان می‌تواند تأثیر بسزایی در رونق گردشگری سلامت منطقه ایفا کند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403120704582
  • خبرنگار :