تلاش اهالی فرهنگ و هنر برای حل مشکلات شهرجهانی گردو

تویسرکان را گاهی بهشت نهان ایران زمین در غرب کشور می‌خوانند زیرا با برخورداری از ظرفیت‌های متنوع در بخش‌های مختلف گردشگری، تولید صنایع دستی و محصولات خاص کشاورزی و باغی مانند گردو، آنچنان که باید و شاید به مردم ایران معرفی نشده است.

تویسرکان اکنون عنوان شهر جهانی گردو با ثبت جهانی گردو در سازمان خوار و بار جهانی(فائو) و شهر ملی منبت گلریز با محوریت صنایع مبل و منبت روستای اشترمل را به خود اختصاص داده و کاروانسرای تاریخی شهر فرسفج این شهرستان ثبت جهانی شده است و از بارگاه حضرت حیقوق نبی(ع) از یک ظرفیت ویژه تاریخی، فرهنگی، مذهبی و گردشگری برخوردار است.

 مسئول انجمن سینمای جوانان دفتر تویسرکان گفت: تویسرکان با حمایت مالی مسئولان، ظرفیت میزبانی و برگزاری جشنواره دائمی فیلم و عکس تویسرکان را دارد.

حیدر جمشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، افزود: شهرستان تویسرکان با برخورداری از بیش از ۲۶۱ اثر تاریخی، فرهنگی و جاذبه گردشگری، اقلیم و آب و هوای متنوع و چشم اندازهای کم نظیر طبیعی باید یک دبیر خانه دائمی جشنواره فیلم و عکس روز تویسرکان را ایجاد کند.

وی اضافه کرد: تویسرکان برای معرفی ظرفیت‌های متنوع خود در حوزه گردشگری و طبیعت و زمینه‌های اشتغالزایی نیازمند برپایی جشنواره دائمی عکس و فیلم تویسرکان است که بهترین زمان برگزاری آن روز پنجم مردادماه همزمان با روز تویسرکان در هر سال است.

 جمشیدی ادامه داد: ظرفیت‌های ایجاد فرصت‌های متنوع شغلی سنتی و نوین در شهرستان تویسرکان وجود دارد که بر اساس تأکید مسئولان شهرستان می‌توان با تولید آثار هنری در حوزه فیلم و عکس به بهبود شرایط در این بخش کمک کرد.

جمشیدی با اشاره به اینکه روز پنجم مردادماه به دلیل اینکه تویسرکان در عملیات افتخار آفرین مرصاد ۳۸ شهید والا مقام را در یک روز تقدیم انقلاب اسلامی کرد، روز تویسرکان نام گرفته، اظهار کرد: تویسرکان نیازمند معرفی بیشتر قابلیت‌ها و توانمندی‌های خود در بخش‌های مختلف با استفاده از زبان گویا و موثر هنرهایی مانند تولید فیلم و عکس است.

وی از آغاز به کار هجدهمین هفته فیلم و عکس شهرستان تویسرکان با افتتاح نمایشگاه عکس هنرمندان این شهرستان خبر داد و افزود: این نمایشگاه در بخش گروهی از ۴۴ عکس از ۳۸ عکاس تویسرکانی و در بخش گروهی از ۱۶ عکس از عکاس برجسته تویسرکانی علی خدابخشی برخوردار است که در مجموع ۶۴ اثر می‌شود.

جمشیدی ادامه داد: در بخش جنبی هجدهمین هفته فیلم و عکس تویسرکان، نشست تخصصی فیلمنامه نویسی با حضور استاد حسن اهورایی و عکاسی با موضوع مستند نگاری با حضور استاد جواد وفایی برگزار می‌شود.

وی گفت: همچنین ۱۰ اثر برگزیده هنرمندان فیلمساز تویسرکانی در قالب فیلم‌های کوتاه همراه با آثار منتخب جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران برای عموم علاقمندان به صورت رایگان در مجتمع فرهنگی و هنری تویسرکان به نمایش در می آید.

تولید آثار فرهنگی و هنری با محوریت تویسرکان

مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تویسرکان گفت: شهرستان تویسرکان از ظرفیت ها و توانمندی های بی بدیلی دربخش های متنوع فرهنگی، هنری، آیینی، مذهبی و ادبی برخوردار است که باید با به کارگیری هدفمند و برنامه ریزی شده هنرمندان و فعالان بخش های مختلف، آنها را بیش از پیش معرفی کرد.

مسعود حمیدیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، افزود: فعالان مذهبی، هنری و فرهنگی تویسرکان یک مجموعه بزرگ را تشکیل می‌دهند که اگر بر اساس یک سند چشم انداز هدفمند و دقیق از ظرفیت آنها اضافه شود علاوه بر تولید آثار فاخر در بخش‌های عمومی، می‌توان تویسرکان به عنوان شهر جهانی گردو را بهتر و بیشتر از گذشته به هموطنان عزیزمان معرفی کنیم.

وی با استناد به سخنان مسئولان ارشد تویسرکان، بیکاری و مهاجر فرستی را از مهمترین مشکلات این شهرستان از سال‌های دور که در سال‌های اخیر دچار تحولات امید بخشی شده دانست و یادآور شد: فرهنگ و هنر و فعالان فرهنگی و هنری تویسرکان باید به کمک حل معضلات اساسی شهرستان بیایند و باید برای تحقق این هدف، برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت داشت.

حمیدیان خاطرنشان کرد: با تمام توان از تولید آثار فاخر، اثر گذار و قانونمند در عرصه‌های مختلف فرهنگی، مذهبی، هنری و زیر مجموعه‌های آنها حمایت و تلاش می‌کنیم دایره اثر گذاری فرهنگ و هنر در داخل شهرستان و بیرون از آن بیش از پیش نمایان شود.

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403120704577
  • خبرنگار : 51001