رئیس هیات قایقرانی کرمانشاه:

بلاتکلیفی هیات، لطمه زیادی به قایقرانی کرمانشاه زد

رئیس هیات قایقرانی کرمانشاه که به تازگی و پس از ۱۰ ماه دوری از ریاست هیات با حکم دیوان عدالت اداری به سمت خود بازگشته، گفت: دو سال حواشی و ۱۰ ماه بلاتکلیفی لطمه زیادی به قایقرانی کرمانشاه زده است.

محمد صدیق حشمتیان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به شرایط قایقرانی کرمانشاه طی دو سال گذشته، اظهار کرد: متاسفانه بلاتکلیفی هیات در این مدت باعث شد تا برنامه ریزی دقیقی برای این رشته انجام نشود. 

وی افزود: زمانی ۱۴ ملی پوش در تیم ملی قایقرانی ایران داشتیم، اما اکنون این تعداد بسیار کم شده و از طرفی جوانگرایی و پشتوانه سازی هم برای ملی پوشان گذشته انجام نشده است. 

رئیس هیات قایقرانی کرمانشاه تصریح کرد: سال ۱۴۰۱ که ریاست هیات را بدست گرفتم، از کادر قبلی هیات درخواست کردم که برای رشد و پیشرفت بیشتر قایقرانی کرمانشاه در کنار هیات باشند و حتی دو بار به آنها پشنهاد همکاری دادم، اما همراهی نکردند. با این وجود متوقف نماندیم و برنامه ریزی‌ها را شروع کردیم که حواشی اجازه ادامه کار را نداد. 

وی افزود: با وجود اینکه در ۱۰ ماه گذشته در ریاست هیات حضور نداشتم، اما برای اینکه قایقرانی کرمانشاه بیش از این دچار آسیب نشود، تمرینات قایقرانان را در استخر آزادی ادامه دادیم. 

حشمتیان ادامه داد: بلاتکلیفی هیات لطمه زیادی به قایقرانی کرمانشاه زد و تعداد ورزشکاران این رشته خصوصا بانوانی که علاقمند به قایقرانی بودند، ریزش پیدا کرد و به سمت رشته‌های دیگر رفتند. 

وی از شروع برنامه ریزی‌ها برای نجات قایقرانی کرمانشاه از وضعیت کنونی خبرداد و گفت: در تلاشیم تا قایقرانی را در شهرستان‌هایی مانند قصرشیرین، اسلام آبادغرب، سرپل ذهاب، روانسر و جوانرود که نزدیک به سدها هستند راه اندازی کنیم. 

به گفته این مسئول، در سالهای گذشته قایقرانی در شهرستان‌های سنقر و پاوه فعال شده است. 

وی اضافه کرد: سال گذشته با مدیرعامل آب منطقه‌ای استان رایزنی داشتیم و موافقت ایشان را برای صدور مجوز فعالیت قایقرانان در سدهای استان گرفتیم که باید پیگیری‌های جدیدی را برای نهایی شدن این توافق انجام دهیم. 

رئیس هیات قایقرانی کرمانشاه تاکید کرد: با حمایت‌های مدیرکل و استاندار کرمانشاه مقرر شده که در شهر کرمانشاه  نیز پیست کانوپولو واقع در مجموعه ورزشی ۱۵ خرداد با اختصاص اعتبار مناسبی بزودی تکمیل شود که از این ظرفیت نیز برای توسعه قایقرانی استان استفاده خواهیم کرد. 

وی همچنین از پیگیری برای احیاء دریاچه شهربازی کرمانشاه خبر داد و گفت: زمانی این دریاچه مرکز اصلی رشد قهرمانان قایقرانی در کرمانشاه بود و در تلاشیم از طریق استانداری برای احیاء آن قدم برداریم. 

به گزارش ایسنا، مرداد سال ۱۴۰۱ بود که مجمع انتخابات ریاست هیات قایقرانی کرمانشاه با حضور دو کاندیدا برگزار شد که در نهایت محمد صدیق حشمتیان با کسب آراء بیشتر به عنوان ریاست هیات استان انتخاب شد. 

پس از پایان این انتخابات، کاندیدای دیگر شکایتی را مبنی بر وجود تخلف در این انتخابات به وزارت ورزش برد که پس از پنج ماه وزارت ورزش این شکایت را رد کرده و حکم ریاست محمدصدیق حشمتیان را صادر کرد. 

با وجود اینکه وزارت ورزش این شکایت را رد کرده بود، اما کاندیدای دیگر کماکان معترض بود و بار دیگر به وزارتخانه شکایت کرد که این بار این شکایت پس از یکسال مورد قبول واقع شد و فروردین امسال حکم ریاست حشمتیان از ریاست قایقرانی کرمانشاه لغو شد. 

این‌ بار رئیس هیات قایقرانی کرمانشاه(حشمتیان) شکایتی را در دیوان عدالت اداری مطرح کرد که در هفته‌های گذشته حکم دیوان عدالت اداری صادر شد که طبق آن حکم وزارت ورزش باطل شد و محمدصدیق حشمتیان پس از ۱۰ ماه دوباره ریاست هیات قایقرانی کرمانشاه را بدست گرفت. 

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403120704536
  • خبرنگار : 50184