داریوش بارانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ساخت و سازهای شهری، به دلیل شرایط خرمآباد و کمبود شدیدی که در تامین زمین وجود دارد متفاوت است.
وی ادامه داد: از طرفی علی رغم کاستیهای فراوانی که در حوزه زمین در دره خرمآباد وجود دارد اما ضوابط تراکمی مطلوبی وجود نداشته و باعث شده زمینی که گران قیمت بوده و با هزاران مشکل خریداری شده بیشتر از ۲ تا ۳ طبقه اجازه ساخت نداشته باشد.
بارانی ادامه داد: به همین دلیل، در حال بازنگری در ضوابط تراکمی شهر خرمآباد هستیم و تا یک ماه آینده تحویل کمیسیون ماده ۵ داده خواهد شد.
شهردار خرمآباد بیان کرد: ساخت و سازهای غیر مجاز در حوزه شهر خرمآباد در محدوده قانونی خیلی کمتر بوده و عمده تخلفاتی که صورت میگیرد تخطی از پروانه و ساخت و ساز بیش از حد است.
وی تصریح کرد: در بافت فرسوده، تاریخی و ناکارآمد ضوابط تشویقی جذابی را ابلاغ کردیم که امیدواریم مردم استقبال کنند و وضعیت بهتری را در این مناطق شاهد باشیم.
بارانی افزود: در حال ساماندهی پلیس ساختمانی هستیم که بتوانیم ساخت و سازهای غیر مجاز را متوقف و یا کاهش دهیم و عامل اصلی تمایل به افزایش سطح اشغال و تراکم، کمبود و گرانی زمین است و از طرفی ضوابط ما هم ضوابط کارآمدی نبوده که بتواند پاسخگوی نیازهای مردم باشد.
وی در خصوص فعالیت های صورت گرفته برای ثبت جهانی دره خرمآباد عنوان کرد: باید تا اوایل تیرماه سال آینده در حوزه های کالبدی، فرهنگی، اجتماعی و انضباط شهری گزارش های مثبتی را برای UN ارسال کنیم و فعالیتهایی که در شهرداری خرمآباد و اداره میراث فرهنگی در حال انجام است، ارائه دهیم.
این مسئول گفت: تاکنون نظر مثبت کارشناسان UN را جلب کرده و امیدواریم در دو نشست باقیمانده در فرانسه و اوایل تیرماه سال آینده در بلغارستان بتوانیم نظر مثبت اعضا را کسب کنیم.
انتهای پیام