به گزارش خبرنگار ایسنا، جلیل صحرایی، امروز (ششم اسفند) در جمع خبرنگاران در خصوص چرایی تداوم فعالیت ستاد پس از پایان انتخابات، اظهار کرد: پس از برگزاری انتخابات، نامهای از سوی رییس جمهور منتخب ارسال شد مبنی بر اینکه ستادها برای تعیین همکاران دولت(وزرا، روسای سازمانها و...) به فعالیتشان ادامه داده و به مشورت فراخوانده شدند. ما هم در استان به این منظور کارگروههای یازده گانهای را با هدف بررسی فرصتها و چالشهای استان و همچنین شناسایی افراد توانمند برای تصدی مدیریتها تشکیل دادیم و این کارگروهها به انجام فعالیت پرداختند.
وی افزود: علاوه بر این حدود سه هفته پیش دکتر سعیدی رییس ستاد انتخابات دکتر پزشکیان در استان دیداری با رییس جمهور داشتند و آقای پزشکیان در این دیدار تاکید کردند که ستاد به فعالیت خود ادامه دهد.
وی در پاسخ به اینکه آیا ستادهای انتخاباتی دکتر پزشکیان در دیگر استانها هم همچنان فعال هستند، گفت: تا جایی که اطلاع دارم این ستادها در دیگر استانها هم به فعالیت خود ادامه میدهند. ضمن اینکه شرایط استان ما هم ویژه است و رییس جمهور هم با اشراف به این شرایط از رییس ستاد انتخابات استان خواسته که به فعالیت ستاد ادامه دهیم.
صحرایی در ادامه در خصوص نقش ستاد در انتصابات در استان، اظهار کرد: برخی این انتقاد را مطرح و تمام انتصابات در استان را متوجه ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان میدانند که اعلام میکنم حتی یک نفر از افرادی که در استانداری یا فرمانداریها منصوب شدهاند، از افراد معرفی شده از سوی ستاد نبودهاند. البته ما افرادی را معرفی کردهایم، اما هیچکدام از افرادی که در استانداری و فرمانداریها منصوب شدهاند، گزینه ستاد نبودهاند.
قائم مقام ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در کرمانشاه افزود: تنها در انتخاب رییس دانشگاه علوم پزشکی و رییس دانشگاه رازی پیگیری و تلاش زیادی کردیم که نتیجه هم گرفتیم و به غیر از این دو نفر مسئولیت هیچ انتصاب دیگری را نمیپذیریم.
صحرایی با بیان اینکه از سوی ستاد افرادی برای تصدی مدیریت ادارات و دستگاههای استان معرفی شده، اما بکارگیری نشدهاند، افزود: هیچکدام از مدیرانی که تاکنون در ادارات استان منصوب شدهاند، بجز مدیر یک دستگاه، جزو افرادی که ستاد معرفی کرده، نبودهاند.
وی در پاسخ به اینکه برای تصدی هر دستگاه چند نفر را معرفی کردهاید، گفت: برای برخی دستگاهها دو تا سه نفر را هم معرفی کردهایم، البته به ترتیب اولویت.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه همه افرادی که برای تصدی مسئولیتی از سوی ستاد معرفی شده براساس مطالعه بوده و شایستگی آنها از جهات مختلف مورد بررسی قرار گرفته، گفت: همسو بودن با دولت هم از ملاکهای مورد نظر بوده است.
وی افزود: معرفی افراد از سوی ستاد تنها به معرفی گزینههایی برای تصدی مسئولیتهای استان محدود نبوده و ما در سطح ملی هم برای تصدی مسئولیتهای کشوری حدود ۴۰ نفر از کرمانشاهیانی که چه در داخل استان و چه خارج از استان هستند را معرفی کردهایم.
صحرایی با بیان اینکه برنامه مهمتری از دخالت در انتصابات در ستاد داریم، گفت: مشکلات استان خیلی زیاد است و می خواهیم از این فرصت برای توسعه استان استفاده کنیم. هدف ما کمک به رفع چالشها و توسعه استان است. در این مسیر هم در کارگروههای تخصصی که تشکیل شده و افراد خوش فکر زیادی عضو آنها هستند، اسنادی از ظرفیتها و چالشهای بخشهای مختلف تهیه و در اختیار مدیریت ارشد استان قرار خواهد گرفت تا در مسیر توسعه استان کمک کننده باشد.
این فعال سیاسی با بیان اینکه تاکنون چند جلسه با استاندار داشتهایم و از اقدامات ستاد و معرفی گزینهها استقبال کرده، اما ترتیب اثری داده نشده، گفت: البته مسئولیت انتصاب مدیران با استاندار است و نظر ما فقط در حد معرفی گزینههاست.
صحرایی با بیان اینکه خود را موظف به حمایت از استاندار بعنوان نماینده دولت میدانیم، گفت: تمام اسناد و اطلاعاتی که در کارگروههای تخصصی جمعآوری شده در اختیار استاندار قرار گرفته تا در مسیر توسعه استان از آنها استفاده شود، زیرا هدف همه ما کمک به توسعه استان است.
وی با تاکید بر اینکه برای توسعه استان همه باید در کنار هم قرار گیریم، گفت: موضوع وفاق که رییسجمهور هم بر آن تاکید ویژه دارند برای توسعه استان حیاتی است و ما هم در ستاد دست همه کسانی که دلشان برای توسعه استان میتپد را به گرمی میفشاریم.
انتهای پیام