بابک مومنی در ادامه گفت: در بهمن ماه سال جاری، میزان جوجهریزی واحدهای مرغ گوشتی استان به ۱۹.۵ میلیون قطعه رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته (۱۶.۷ میلیون قطعه) افزایشی ۱۷ درصدی را نشان میدهد. این رقم علاوه بر تامین کامل نیاز استان، ۷۰ درصد مازاد تولید داشته که بخش عمدهای از تقاضای استان تهران و دیگر مناطق کشور را پوشش میدهد.
وی با اشاره به اینکه برنامهریزی دقیق، فعالسازی واحدهای غیرفعال و پایش روزانه، کلید این موفقیت بوده است، افزود: پیشبینی میشود با تداوم این روند، تامین گوشت مرغ در ایام پایانی سال، تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان به شکل بیسابقه و بدون کمبودی انجام شود.
مومنی با اشاره به آمارهای کلان سال جاری تأکید کرد: طی ۱۱ ماه گذشته، ۱۹۴.۳ میلیون قطعه جوجهریزی در استان انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل (۱۶۶.۳ میلیون قطعه) ۱۷ درصد رشد دارد. همچنین تولید جوجه یکروزه در مزارع مرغ مادر استان، با جهش ۱۵ درصدی به ۳۴۵.۳ میلیون قطعه رسیده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، تصریح کرد: تنها در بهمن ماه، تولید جوجه یکروزه برای اولین بار به ۳۷ میلیون قطعه افزایش یافت که نسبت به سال گذشته (۳۱.۵ میلیون قطعه) ۱۷.۵ درصد رشد ثبت شده است.
این مسئول با بیان اینکه این استان اکنون به قطب تولید مرغ کشور تبدیل شده، یادآور شد: دستاوردهای کنونی حاصل همکاری موثر تولیدکنندگان، بهرهگیری از فناوریهای نوین و برنامهریزی هدفمند است. ما مصمم هستیم تا با حفظ این روند، سهم مازندران در تامین پروتئین کشور را بیش از پیش ارتقا دهیم.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، به گفته مومنی این موفقیتها نه تنها گواهی بر ظرفیتهای کشاورزی استان مازندران است، بلکه الگویی برای تحقق خودکفایی و توسعه پایدار در صنعت دامپروری ایران محسوب میشود.
انتهای پیام