باقر صدیقی در حاشیه بررسی آخرین وضعیت ناحیه صنعتی بخش سرولایت در گفت و گو با ایسنا افزود: گرچه استعدادها، توانمندیها و پتانسیلهایی که در عرصههای مختلف بخش سرولایت وجود دارد قابلیت سرمایهگذاری را برای جذب سرمایهگذاران در این منطقه فراهم آورده، اما چون در چند سال اخیر کم توجهیهایی از سوی مسئولان در این بخشها شده مشکلاتی را داشتهایم.
وی بیان کرد: خوشبختانه با پیگیریهای خوبی که در راستای رفع مشکلات صورت گرفته است اکنون در زمینههای مختلف آماده جذب سرمایهگذار هستیم.
بخشدار سرولایت گفت: راهاندازی مزرعه خورشیدی یکی از مهمترین بخشهایی است که در بخش سرولایت نیاز به سرمایهگذاری دارد، زمینه سرمایهگذاری برای انرژیهای پاک در بخش سرولایت فراهم شده و مشکلی در این زمینه نداریم.
وی با بیان اینکه برای رفع مشکلات اشتغال جوانان در منطقه سرولایت از سال ۸۶ پیگیریهای بسیاری برای راهاندازی ناحیه صنعتی در منطقه شده است، افزود: خوشبختانه از دو سال قبل اقدامات خوبی صورت گرفته، به طوری که از ۷۰ هکتار زمین هبه مردمی به شرکت شهرکهای صنعتی استان ۲۰ هکتار آن سند زده شده و تحویلشان دادهایم.
صدیقی با اشاره به اینکه بلوکبندی این ۲۰ هکتار انجام شده و برای جذب سرمایهگذار و راهاندازی واحدهای تولیدی و صنعتی اعلام آمادگی شده است، خاطرنشان کرد: تاکنون حدود ۱۵۰ نفر متقاضی سرمایهگذاری در ناحیه صنعتی هستند.
وی گفت: گرچه یکی از زیرساختهای اصلی راهاندازی واحدهای صنعتی و کارگاههای خرد تأمین برق است اما در این زمینه با مشکلاتی جدی مواجهایم.
بخشدار سرولایت با اعلام اینکه راهاندازی ناحیه صنعتی به دلیل تأمین نشدن برق مورد نیاز به تعویق افتاده است، گفت: اگر نیروگاه خورشیدی در منطقه راهاندازی شود یکی از معضلات جدی سرولایت رفع خواهد شد.
وی اظهار کرد: تأمین شدن برق مورد نیاز زمینه جذب سرمایهگذار و راهاندازی واحدهای صنعتی در منطقه را فراهم خواهد کرد.
صدیقی خاطرنشان کرد: اکنون مهمترین مشکل ناحیه صنعتی در زیرساخت برق است که اگر پست فوق توزیع نصب شود قطعاً واحدها راهاندازی خواهد شد.
وی در ادامه به اهمیت اقتصاد گردشگری در بخش سرولایت اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه سرولایت در کریدور ترانزیتی آسیای میانه واقع شده شاهد تردد بسیاری از ترانزیتهای بین دو گمرک غرب و شمال شرق کشور هستیم، اگر سرمایهگذاری برای احداث مراکز خدمات رفاهی کنار جادهای اعلام آمادگی کند قطعاً در رونق اقتصاد جادهای تأثیرگذاری بسیاری خواهد داشت.
بخشدار سرولایت از وجود معادن غنی در این منطقه خبر داد و گفت: گرچه ثروتهای نهفته فراوانی در بخش سرولایت داریم و از ۱۲ معدن به ثبت رسیده در منطقه، ۵ معدن فعالیت دارند ولی هنوز زمینههای سرمایهگذاری و جذب بهرهبرداران بیشتر در این زمینه وجود دارد.
وی بیان کرد: معادنی از انواع سنگها، کانیها و فلزات گرانبها و... در منطقه سرولایت وجود دارد که زمینه سرمایهگذاری در آنها فراهم است.
صدیقی همچنین از فراهم بودن زمینه سرمایهگذاری برای بخش کشاورزی و دامداری در سرولایت خبر داد و گفت: گرچه دو سال قبل چند نفر از اهالی منطقه در پرورش نوع خاصی از گوسفندان دوقلو زا ورود کردند ولی نیاز به حمایت بیشتری دارند. خوشبختانه مراتع خوبی در منطقه داریم.
وی افزود: در بخش کشاورزی و منابع طبیعی هم منطقه برای کشت گیاهان دارویی از جمله آنغوزه، باریجه، پرورش درختان ثمر ده و... استعدادهای بسیار خوبی دارد.
بخشدار سرولایت در ادامه با بیان اینکه به تمامی دهیاران منطقه برای تهیه سند مبتنی بر آمایش سرزمین تأکید شده است، گفت: سند مبتنی بر آمایش سرزمین یکی از پیشرانهای توسعه است.
وی همچنین از ناحیه صنعتی به عنوان یکی از مهمترین پروژههای نیمه تمام بخش سرولایت که از سال ۱۳۸۶ آغاز شده است، خبر داد و افزود: راه جادهای بام-چکنه دیگر پروژه نیمهتمامی است که برای اتصال به جاده تهران از منطقه شاهرود، میامی و گرمسار عبور میکند.
صدیقی اظهار کرد: حدود ۴۰ کیلومتر از این جاده در منطقه سرولایت قرار دارد و از ۱۰ سال قبل بلاتکلیف باقی مانده و اقدامی برای آن نشده است.
انتهای پیام