سیدابراهیم حسینی امروز، ۶ اسفندماه در دیدار مردمی و میز خدمت شهرداری منطقه ۳ شیراز با اعلام این مطلب گفت: برخلاف برخی تصورها، منابع مالی هر منطقه بهطور یکسان توزیع نمیشود، بلکه مناطق کمبرخوردار، مانند منطقه ۳ شهرداری، بودجه بیشتری دریافت میکنند تا عدالت اجتماعی برقرار شود.
وی افزود: شهرداری در مناطق کمبرخوردار دیگر مانند منطقه ۷ و ۲، نیز این رویکرد را دنبال میکند تا برای ارتقاء سطح زندگی شهروندان اقدامات مؤثری انجام دهد.
حسینی در بخشی از سخنان خود به حمایت شهرداری از مساجد برای احیای محلات اشاره کرد و افزود: ما در شورای ششم، سه درصد از بودجه عمرانی را به رفع محرومیتهای مناطق محروم اختصاص دادهایم. علاوه بر این سه درصد از این بودجه نیز مخصوص احیای محلات با محوریت مساجد است.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: در این راستا ما به مساجد این امکان را میدهیم که برای بهبود وضعیت محله خود اقدام کنند و شهرداری نیز از آنها حمایت میکند که در این طرح، مساجد میتوانند از میان ۶۰۰ فعالیت مختلف، دست به انتخاب پروژههای مناسب برای محله خود بزنند؛ این پروژهها میتواند شامل کارهای فرهنگی، مشاوره تحصیلی، مشاوره خانواده و خدمات دیگر باشد.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز سپس به اقدامات شهرداری در زمینه زیرساختها و مدیریت بحران بهویژه اقدامات انجامشده پس از سیل ۱۳۹۸ در شیراز اشاره کرد و گفت: در پی سیل ۱۳۹۸ که باعث خسارات جانی و مالی فراوانی در شیراز شد، شهرداری اقدامات موثری در راستای پیشگیری از وقوع بحرانهای مشابه در آینده انجام داده است.
تخصیص بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان برای بهبود زیرساختهای منطقه دروازه قرآن
وی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سال ۱۴۰۱ برای ساخت و بهبود زیرساختها در منطقه دروازه قرآن اختصاص یافته است، گفت: این پروژهها شامل لولهگذاریهای جدید و احداث سیل بندها بود تا در صورت وقوع سیل در آینده، شیراز با آسیبهای کمتری مواجه شود.
حسینی بیان کرد: امروز با ساخت سیلبندها و پروژههای مشابه، میزان امنیت در برابر سیلابها بهطور چشمگیری افزایش یافته است. بهعنوان مثال، در هفته گذشته که ۸۰ میلیمتر بارش باران در شیراز داشتیم، مناطق پرخطر مانند محله سعدی با بهکارگیری این سیلبندها، از خطر سیل در امان ماندند.
وی همچنین از پیشرفتهای قابل توجه در بخش حملونقل عمومی و توسعه زیرساختهای شهری سخن گفت و افزود: سه بزرگراه جدید شهید استوار، آیتالله حائری و آیتالله رئیسی در شیراز احداث شده که بهطور قابل توجهی از ترافیک شهری کاسته است.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: علاوه بر این، پروژههای مترو در حال اجراست و هماکنون چهار خط مترو در شیراز در حال فعالیت هستند. یکی از این خطوط بهطور فعال روزانه بیش از ۱۰۰ هزار نفر مسافر را جابهجا میکند.
وی افزود: این اقدامات بهویژه در کاهش ترافیک در نقاط مختلف شهر بسیار مؤثر بوده است و امید است که با تکمیل پروژههای جاری، وضعیت حملونقل شهری شیراز بهطور کامل تغییر کند.
حسینی همچنین تأکید کرد: مسئولان شورا و شهرداری برای حل مشکلات محلهها و بهبود شرایط زندگی مردم بهطور مستمر در خدمت آنها خواهند بود و در این مسیر از هر گونه پیشنهاد و انتقاد سازنده استقبال میکنند.
انتهای پیام