علیاکبر لبافی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به نام جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد: طبیعی است این شعار نیازمند این بود که هریک از دستگاهها و وزارتخانهها به طور کلی برنامهای اجرایی بر گرفته از آن به عنوان راهبرد داشته باشند تا این برنامه در پایان سال قابل اندازهگیری باشد؛ با توجه به فعالیتهایی که هم در بخش دولتی و هم بخش خصوصی داشتهام، یافتههای بنده این است که بسترسازی برای تحقق این شعار صورت نگرفته است.
وی افزود: دولتها باید برای مشارکت مردم بسترسازی میکردند و زیرساختهای توسعه مثل آب و برق و گاز، جاده، و... فراهم میشد تا مردم پولشان را برای ایجاد کسبوکارهای خرد وارد چرخه اقتصادی کنند. علاوه بر آن احیای مسئولیتهای شرکتی و نهادی (csr) در قالب شعار کار با مردم و برای مردم یک اصل بود که چندان موفق نبود.
رئیس دبیرخانه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی با اشاره به اینکه هم در تابستان با قطع برق و هم در زمستان با قطع گاز شاهد ناترازی انرژی بودیم، گفت: شرایط ناترازیهای برق و گاز موجب شد حتی نتوانیم از سرمایهگذاریهای موجود در حد معقولی استفاده کنیم و در فصول مختلف سال با غیر فعال شدن واحدهای تولیدی مواجه شدیم. از طرفی مردم وارد مشارکت برای سرمایهگذاری شده بودند اما دولتها نتوانستند زیرساخت لازم را فراهم کنند.
لبافی اضافه کرد: در سال جاری فعالان حوزه تولید چالشهای زیادی داشتند؛ اگرچه آمار صادرات بهبود پیدا کرده اما هدفگذاریهایی که انجام شده بود به دلیل مشکلات در زمینه امور زیرساختی در حوزه تأمین انرژی و عدم تأمین آن در همه فصول، تحقق شعار سال را با مشکلاتی مواجه کرد. لذا آنچه ما به دنبال آن بودیم و رهبری بر تحقق آن تاکید داشتند، روی نداد و مسائل حوزه انرژی و نارساییهایی که در این ارتباط وجود داشت از جمله موانع جدی تحقق شعار سال بود.تحقق شعار سال برنامه اجرایی نیاز داشته که بعید است دستگاهی برنامهای اجرایی برگرفته از این راهبرد برای توانمندسازی مردم و توسعه کشور داشته باشد و اگر هم چنین برنامهای وجود داشته آثار آن در جامعه ملموس نیست.
انتهای پیام