وزیر نیرو:

در صنعت آب و برق بدمصرف هستیم

وزیر نیرو با تأکید بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی تصریح کرد: در صنعت آب و برق بدمصرف هستیم و لازم است مردم در مصرف انرژی منطبق با استانداردهای جهانی عمل کنند.

عباس علی‌آبادی امروز، ۵ اسفندماه در مراسم آغاز عملیات اجرایی پست ۶۶ کیلوولت حاجی‌آباد در شهرستان زرین‌دشت استان فارس به اهمیت خدمت‌رسانی به مردم اشاره کرد و گفت: تلاش تمام دولت‌های نظام جمهوری اسلامی ایران از جمله دولت چهاردهم آن است که با خدمت‌رسانی از مشکلات مردم بکاهد.

وی از توسعه ۲۲ برابری صنعت برق کشور طی سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد و افزود: البته در کنار توسعه و پیشرفت فناوری صنعت برق، باید بگوییم که در کشورمان در بحث آب و برق بدمصرف بوده‌ایم.

علی‌آبادی از عموم مردم خواست تا در بحث آب و برق منطبق با استانداردهای جهانی عمل کنند و سپس گفت: امروز دنیا در آستانه تحول بزرگی است و ما نیز باید همگام با این مسئله خود را با تحولات تطبیق دهیم.

وزیر نیرو بر ضرورت صرفه‌جویی و مصرف بهینه مصرف آب برای رفع مشکلات صنعت برق تأکید کرد و افزود: در تلاش هستیم مشکلات صنعت برق را در تابستان سال آینده برطرف کنیم.

وی با تأکید بر اینکه با مشترکان بدمصرف مقابله خواهیم داشت، گفت: آب و برق دارای دو وجه تولید و مدیریت مصرف هستند که در موضوع تولید اقدامات بسیار خوبی انجام شده است.

به گزارش ایسنا، عملیات اجرایی پست ۶۶ کیلوولت حاجی‌آباد در در روستای زیرآبِ حاجی‌آباد شهرستان زرین‌‎دشت استان فارس در زمینی به مساحت ۲ هکتار و با اعتبار ۲۷۰ میلیارد تومان و با هدف رفع افت ولتاژ و کاهش تلفات شبکه در شهرستان زرین‌دشت آغاز شد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403120503277
  • خبرنگار : 50649

برچسب‌ها