معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان خبرداد

ظرفیت تولید سالانه ۸۱ تُن گوشت شترمرغ در همدان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه این استان رتبه پنجم تعداد واحدهای پرورش شترمرغ در کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: همدان ظرفیت تولید سالانه ۸۱ تُن گوشت شترمرغ را دارد.

میثم پور طلوعی یکشنبه ۵ اسفند در جمع خبرنگاران در سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی، اظهار کرد: بیش از ۲۵۰۰ قطعه شترمرغ در ۱۱ واحد این استان پرورش داده می‌شود.  

وی خاطرنشان کرد: از تعداد ۲۱ واحد پرورش شترمرغ استان، در حال حاضر ۱۱ واحد فعال بوده که شامل چهار واحد مولد، یک واحد توأم و ۶ واحد پرواری است که بیشترین میزان فعالیت بر اساس تعداد قطعه در شهرستان بهار است. 
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه این تعداد واحد برای ۱۰۰ نفر به‌صورت مستقیم و ۱۵۰ نفر به‌صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاده شده است، ادامه داد: در حال حاضر سالانه به صورت تقریبی بین ۴۵  -۵۰ تُن گوشت در واحدهای پرورش شترمرغ این استان تولید می‌شود.  

پورطلوعی با بیان اینکه استان همدان به لحاظ تعداد واحد پرورش شترمرغ رتبه پنجم کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: ظرفیت تولید سالانه واحدهای پرورش شترمرغ استان ۸۱ تُن گوشت و ۲۷۰۰ قطعه جوجه است.  

وی پرورش شترمرغ را صنعتی پرسود با اشتغال‌زایی بالا دانست و گفت: شترمرغ پرنده‌ای با ارزش که گوشتی مفید و بدون کالری است و  تخم و چرم آن در صنایع‌دستی کاربردی است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403120503114
  • خبرنگار : 50034