۴۷ گرفتار در برف در زنجان امدادرسانی شدند

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: نیروهای عملیاتی هلال‌احمر به ۴۷ نفر گرفتار در برف و کولاک جاده‌های این استان در ۲۴ ساعت گذشته امدادرسانی کردند.

حکمت‌اله هاشمی امروز (یکشنبه ۵ اسفند )در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: به دنبال شروع بارش برف و کولاک در ارتفاعات و مناطق صعب‌العبور استان، نجاتگران جمعیت هلال‌احمر در جاده‌های زنجان-ابهر، زنجان-خدابنده و زنجان به طارم به سرنشینان خودروهای عبوری از این مسیرها در ۲۴ ساعت گذشته امدادرسانی کردند.

وی بیان کرد: نجات‌گران هلال‌احمر در این محورهای مواصلاتی ۲۳ خودروی گرفتار در برف و کولاک را رهاسازی و به ۴۷ نفر از سرنشینان امدادرسانی کردند.

هاشمی تصریح کرد: ۱۷ تیم عملیاتی جمعیت هلال‌احمر با به‌کارگیری ۶ دستگاه خودروی عملیاتی اقدام به امدادرسانی به مسافران گرفتار در برف و کولاک کردند.

وی از هموطنان خواست که در صورت گرفتار شدن در سوانح و حوادث برای دریافت خدمات امدادی بدون محدودیت زمانی در هر ساعت از شبانه‌روز با شماره ۱۱۲ ندای امداد تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403120503091
  • خبرنگار : 50163