احداث کارخانه کمپوست فریدن در پیچ‌وخم اداری گیر کرده است

شهردار فریدن گفت: تحویل زمین کارخانه کمپوست در پیچ‌وخم مراحل اداری و بوروکراسی گیر کرده است و باید زمین تحویل شهرداری شود تا بتوانیم با کمک بخش خصوصی کار ساخت کارخانه را شروع کنیم.

حسن کامکار در گفت‌وگو با ایسنا درباره احداث کارخانه کمپوست و طولانی شدن روند احداث آن اظهار کرد: در این منطقه چهار شهرستان فریدن، فریدونشهر، چادگان و بویین میاندشت وجود دارد که دارای هشت شهرداری و ۳۶۰ دهیاری هستند، تمام زباله‌های این شهرستان‌ها به صورت سنتی و غیرعلمی دفن می‌شود که تبعات زیست‌محیطی زیادی برای شهروندان دارد. به همین منظور مقرر شد کارخانه کمپوست در این ناحیه احداث شود که مکان احداث و زمین مورد نیاز آن مشخص شده، اما هنوز زمین کارخانه تحویل داده نشده است.

وی با بیان اینکه شرکت پسماند به همین منظور آغاز به کار کرده است، افزود: روز گذشته جلسه‌ای به همین منظور تشکیل دادیم تا هرچه زودتر زمین مورد نظر برای احداث کارخانه کمپوست تحویل داده شود تا زباله‌های چهار شهرستان به شکل اصولی در این کارخانه بهره‌وری شود و برای حاصلخیزی خاک مورد استفاده قرار گیرد.

شهردار فریدن بیان کرد: وقتی زباله‌ها در کارخانه کمپوست مدیریت شود آلودگی و آلایندگی ندارد. در چند سال گذشته ۸۰ درصد کار را برای احداث این کارخانه انجام داده‌ایم و تا تحویل زمین انجام نشود هیچ کاری نمی‌توانیم انجام دهیم. در کارگروه استانداری و ماده ۲۱ مراحل اداری تحویل زمین باید طی شود که امیدواریم هرچه زودتر این مهم انجام شود.

کامکار با بیان اینکه تحویل زمین کارخانه کمپوست در پیچ‌وخم مراحل اداری و بوروکراسی گیر کرده است، گفت: باید زمین تحویل شهرداری شود تا هرچه زودتر بتوانیم با کمک بخش خصوصی کار ساخت کارخانه را شروع کنیم. اکنون از طریق فرمانداری و استانداری در حال پیگیری این موضوع هستیم تا پس از سه سال کار مداوم بتوانیم احداث این کارخانه را کلید بزنیم.

وی با اشاره به اینکه جانمایی‌های لازم برای زمین کارخانه انجام شده و مساحت آن ۱۰ هکتار است، یادآور شد: اکنون ۴۸ نقطه در حال آلوده کردن محیط زیست به دلیل دفن غیراصولی زباله‌ها هستند که محیط زیست را مخدوش می‌کند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403120503061
  • خبرنگار : 50117