رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت زاهدان:

عدم رعایت استانداردهای بهداشتی موجب پلمب واحدهای صنفی در زاهدان شد

رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت زاهدان گفت: در بازرسی تیم های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ۷ واحداهای صنفی بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شدند.

علیرضا شهرکی در گفت وگو با ایسنا، افزود: در راستای حفظ سلامت عمومی و رعایت اصول بهداشتی، طی بازدیدهای اخیر از واحدهای صنفی شهر زاهدان، ۶ واحد به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی پلمب شدند.

رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت زاهدان گفت: ۲ واحد نانوایی به دلیل عدم رعایت بهداشت در فرآیند تهیه و پخت نان و استفاده نکردن از تجهیزات بهداشتی مناسب و ۳ قهوه‌فروشی به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه و سرو نوشیدنی‌ها و استفاده نکردن از ظروف بهداشتی پلمب شدند.

وی ادامه داد: همچنین یک واحد غذای آماده به علت عدم رعایت بهداشت در فرآیند طبخ و نگهداری غذا که می‌تواند منجر به بروز بیماری‌ها شود و ۱ واحد آرایشگاه زنانه به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی در استفاده از تجهیزات و انجام ندادن گندزدایی مناسب نیز با دستور قضایی پلمب شد.

وی در پایان گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، از طریق شماره تلفن ۱۹۰ مراتب را گزارش دهند تا اقدامات لازم انجام شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403120503047
  • خبرنگار :