بررسی مشکلات ۲۰۱ زندانی در بازدید رئیس کل دادگستری البرز از ندامتگاه مرکزی کرج

در بازدید رئیس کل و معاون دادگستری استان البرز، دادستان کرج و معاونان وی و تعدادی از قضات نواحی چهارگانه دادسراهای عمومی و انقلاب کرج از ندامتگاه مرکزی، مشکلات ۲۰۱ زندانی بررسی و دستورات مقتضی صادر شد.

رئیس کل و معاون نظارت بر امور زندان‌ها و اجرای احکام دادگستری استان البرز به همراه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و معاونان وی و تعدادی از قضات شعب دادسرا با حضور در ندامتگاه مرکزی کرج ضمن دیدار و گفت‌وگو با زندانیان این ندامتگاه که مربوط به نواحی چهارگانه دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کرج بودند به بررسی درخواست‌ها و مشکلات بازداشت‌شدگان با قرارهای تامین کیفری که پرونده آنها جهت انجام تحقیقات در دادسرای کرج مفتوح بوده، پرداختند.

حسین فاضلی هریکندی رئیس کل دادگستری استان البرز در جریان این بازدید با تاکید بر انجام دیدارهای منظم توسط قضات از ندامتگاه‌های استان، از برنامه‌ریزی انجام شده توسط معاونت امور نظارت بر زندان و اجرای احکام دادگستری کل استان البرز در این خصوص تقدیر کرد.

وی در ادامه با بیان برخی مباحث مطرح شده توسط تعدادی از زندانیانی که پرونده آنها در دادسرا منتهی به صدور قرار نهایی نشده، اشاره و تاکیدات رئیس قوه قضاییه در این خصوص را متذکر شد و تصریح کرد: یکی از محورهای مورد تاکید رئیس قوه قضاییه که در برنامه عملیاتی دادگستری استان‌ها نیز بر آن تصریح شده این است که احکام پرونده‌های دارای زندانی و بازداشتی هرچه سریعتر صادر شود تا فردی بلاتکلیف در زندان نباشد.

وی با یادآوری اینکه در موضوع زندانیان بلاتکلیف، ممکن است پرونده زندانی منجر به صدور رای برائت یا منع تعقیب شود متذکر شد: در این راستا ضرورت دارد مدیران قضایی و قضات استان نظارت و دقت کافی در این خصوص داشته باشند و به صورت دوره‌ای پرونده‌های زندانی دار شعب را مورد بررسی قرار دهند تا به واسطه مشغله و تراکم کاری بالای شعب، حقی از زندانیان تضییع نشود.

رئیس کل دادگستری استان البرز با بیان اینکه در دیدار امروز از ندامتگاه مرکزی کرج مشکلات ۲۰۱ زندانی مورد رسیدگی قرار گرفت، گفت: عمده درخواست‌ها به موضوعاتی از قبیل مشاوره، راهنمایی و ارشاد قضایی، تبدیل یا تخفیف قرارهای تامین و تسریع در رسیدگی و اتخاذ تصمیم نهایی از سوی شعب تحقیق دادسرا بود.

وی با اشاره به اینکه در این دیدار مشکلات زندانیان توسط ۲۲ مقام قضایی استان مورد بررسی قرار گرفت، متذکر شد: معاون قضایی رئیس کل در امور نظارت بر زندان و اجرای احکام کیفری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز و معاونان دادستان و سرپرست‌های نواحی چهارگانه دادسرای عمومی و انقلاب کرج و ۱۵ قاضی شعب بازپرسی و دادیاری دادسراهای نواحی کرج حضور داشتند و درخواست‌های ۲۰۱ زندانی را مورد بررسی قرار دادند.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1403120502978
  • خبرنگار : 50022