برگزاری اولین آئین اهدای نشان ملی کربلایی کاظم ساروقی به تعویق افتاد

دبیر اولین آیین اهدای نشان ملی کربلایی کاظم ساروقی گفت: اولین آئین اهدای نشان ملی کربلایی کاظم ساروقی که قرار بود، هفتم اسفندماه با حضور مقامات کشوری و استانی، برگزار شود به فروردین ماه سال آینده موکول شد.

محمدرضا جعفری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پس از بحث و بررسی‌های بعمل آمده و به دلیل اختلال در شرایط جوی، براساس تصمیمی که در جلسه شورای سیاستگذاری استان گرفته شد، برگزاری این آئین به ۲۶ فروردین ماه سال ۱۴۰۴ موکول شد.

وی با بیان اینکه اهدای نشان کربلایی کاظم در محورهای حافظ قرآن، هنرمند قرآنی، پژوهشگر قرآنی، معلم قرآنی و خانواده قرآنی انجام می‌شود، گفت: تجلیل و تکریم برگزیدگان این پنج محور در سطح ملی به همراه سخنرانی، اجرای نمایش، پخش کلیپ و مستندات، تواشیح و سرود از محوری‌ترین برنامه‌های این آئین است.

مرحوم کربلایی محمدکاظم در سال ۱۳۰۰ هجری قمری در روستای ساروق اراک به دنیا آمد و به کار کشاورزی مشغول شد. او همانند سایر مردم این روستا از نعمت خواندن و نوشتن محروم بود ولی به برکت پرهیز از لقمه حرام، اقامه نماز شب و پرداخت خمس و زکات، با عنایت الهی حافظ کل قرآن کریم شد و این توانایی او مورد آزمایش بسیاری از آیات عظام و شخصیت‌های دینی برجسته داخلی و خارجی قرار گرفت.

مرحوم کربلایی کاظم در هفتم محرم سال ۱۳۷۷ هجری قمری وفات یافت و در قبرستان نو، قبرستان مرحوم آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری در شهر مقدس قم به خاک سپرده شد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۷:۵۵
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403120502845
  • خبرنگار : 50212