رئیس دانشگاه علم و هنر یزد:

نداشتن مهارت گفت‌وگو یکی از مشکلات جامعه دانشجویی است

رئیس دانشگاه علم و هنر و جهاد دانشگاهی استان یزد در گفت‌وگو با ایسنا گفت: نداشتن مهارت گفت‌وگو یکی از مشکلات امروز جامعه است و بخش بزرگ جامعه دانشجویی را نیز در برگرفته است.

سیزدهمین دوره مناظرات دانشجویی با عنوان «مناظره؛ فرصتی برای یادگیری» در استان یزد که با مشارکت و رقابت ۱۶۰ نفر در قالب ۴۰ تیم از ۹ دانشگاه استان، از ۱۵ آبان آغاز شده بود، امروز (شنبه چهارم اسفند) با برگزاری دیدارهای رده‌بندی نهایی به کار خود پایان داد.

در مرحله استانی سیزدهمین دوره مسابقات مناظره از ظرفیت ۲۳ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های استان در بخش داوری استفاده شد.  

محمدحسین طالبی در گفت‌وگو با ایسنا درباره هدف برگزاری این مناظرات گفت: این مناظرات با هدف رشد و تقویت فرهنگ گفت‌وگو، تحمل عقیده‌ مخالف، تفکر خلاق و نقاد و تمرین برای معتدل و منطقی سخن گفتن به صورت جذاب و اثربخش به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌شود.

وی درباره اهمیت برگزاری این مناظرات افزود: نداشتن مهارت گفت‌وگو یکی از مشکلات امروز جامعه است و بخش بزرگ جامعه دانشجویی را نیز در برگرفته است، لذا برگزاری چنین رویدادهایی باعث می‌شود تا زمینه همفکری و ارائه راهکار و استفاده از تجربیات و رفع نقایص فردی ایجاد شود و همچنین روحیه کار گروهی در بخش دانشجویی تقویت خواهد شد.

رئیس دانشگاه علم و هنر ادامه داد: برگزاری این مناظره‌ها نشان می‌دهد که دانشجویان می‌توانند در همه عرصه‌ها صاحب خلاقیت، نظر و توانمندی باشند و خروجی این مناظره‌ها نیز تأییدکننده همین اصل است، از مسئولان درخواست داریم زمینه ارائه و بروز این خلاقیت‌ها را فراهم کنند.  

رئیس جهاد دانشگاهی استان یزد افزود: توانمندی‌هایی که توسط دانشجویان استان یزد و کشور به‌خصوص شرکت‌های فناور و دانشجویان خلاق دانشگاه علم و هنر و جهاددانشگاهی یزد انجام شده بی‌بدیل است و در بسیاری از رشته‌ها سرآمد کشور و جهان هستیم و در صورت حمایت بیشتر از این بخش شاهد جهش زیادی در علم و دانش خواهیم بود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۸:۵۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1403120402697
  • خبرنگار : 50463