پیش‌بینی وقوع دمای زیر صفر درجه در خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی کاهش محسوس دما و وقوع دماهای صفر و زیر صفر درجه در استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، سامانه بارشی به تناوب تا اوایل روز دوشنبه در مناطق شمالی، شمال شرقی، شرقی، جنوب شرقی و ارتفاعات، فعال خواهد بود و سبب وقوع رگبار، رعد و برق و وزش باد متوسط به همراه تندبادهای لحظه‌ای خواهد شد.

وی افزود: همچنین احتمال ریزش تگرگ در نقاط مستعد و بارش برف در ارتفاعات استان خوزستان و وقوع پدیده مه در برخی نقاط استان خواهد شد. روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در برخی ساعات سرعت وزش بادها در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی متوسط خواهد بود.

سبزه‌زاری ادامه داد: از روز دوشنبه تا روز پنجشنبه به ویژه صبحگاه سه‌شنبه و چهارشنبه، در بیشتر مناطق استان خوزستان کاهش محسوس دما و در مناطق شمالی، شرقی و شمال شرقی استان دماهای صفر و زیر صفر و یخ‌زدگی سطح زمین مورد انتظار است.  شمال خلیج فارس از فردا تا روز چهارشنبه به ویژه در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه مواج خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته اهواز با ۲۶.۳ و دهدز با ۵ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۲۶.۳ و ۱۲.۹ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403120402459
  • خبرنگار : 50225