پتروشیمی ایلام با ظرفیت ۴۵۸ هزار تن الفین و واحد ۳۰۰ هزار تنی پلیاتیلن سنگین راهاندازی شده است، بهترین تجهیزات در این مجتمع نصب شده است، واحد الفین آن به تجهیزات هایتک مجهز است که این مجتمع را بهعنوان صنعت برتر در غرب کشور معرفی میکند.
از بین ۷۲ مجتمع پتروشیمی کشور، شرکت پتروشیمی ایلام دارای قابلیتها و خاصیتهایی است و اشتغالزایی خوبی در منطقه داشته والان حدود ۲ هزار نفر در این مجتمع کار میکنند.
«علی اصغر پیرانی» مدیر بهرهبرداری پتروشیمی ایلام در خصوص تهدیدات و فرصتهای این مجتمع به ایسنا اظهار کرد: مجتمع پتروشیمی ایلام خوراک خود را از پالایشگاه گاز ایلام تأمین میکند، در حال حاضر میزان تولید پالایشگاه گاز ایلام کمتر از نیاز پتروشیمی ایلام است، بنابراین پتروشیمی نیازمند دریافت خوراک با استفاده از تانکرهاست، دغدغه اصلی ما در تکمیل زنجیره تولید، تأمین خوراک است که امیدواریم با با راهاندازی فاز دوم پالایشگاه گاز این مشکل برطرف شود و تولید ما ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یابد.
«محمدحسین قیطاسی» معاون اجرایی پتروشیمی ایلام نیز در خصوص وضعیت خوراک این مجتمع تولیدی به ایسنا بیان کرد: این مجتمع تولیدی بر اساس نوع خوراک و محصول تولیدی پالایشگاه گاز ایلام طراحی شده است، در حال حاضر ایلام این مجتمع تولید، به اندازه ۴۷ درصد ظرفیت خود از پالایشگاه گاز خوراک دریافت میکند و با ۶۰ درصد ظرفیت خود فعالیت دارد و بقیه نیاز خوراکی خود را از طریق تانکرها تامین میکند.
وی خاطرنشان کرد: اگر پتروشیمی ایلام با ۷۵ درصد ظرفیت خود کار کند تازه به نقطه سربه سر درآمد و هزینه میرسد و با تولید بیش از ۷۵ درصد ظرفیت سود حاصل میشود و این زمانبر است.
قیطاسی، فرصتهای پتروشیمی ایلام را همجوار بودن با کشور عراق و بحث صادرات محصولات پتروشیمی در آینده به این کشور دانست و گفت: رایزنیها در این خصوص آغاز شده که در صورت تحقق بسیاری از مشکلات حل میشود.
وی با استقبال از شرکت دانشبنیان استان که طرحهای نوین برای حل مشکلات پتروشیمی ایلام دارند، افزود: از ایدههای نو شرکتهای دانشبنیان استقبال میکنیم.
انتهای پیام