توضیح مهاجم سپاهان درباره مصدومیتش در آستانه بازی با تراکتور

مهاجم سپاهان از عملکردش در بازی برابر ذوب آهن ابراز رضایت کرد و درباره شدت مصدومیتش گفت: خوشبختانه فکر نمی‌کنم شرایطم آنقدرها هم بد باشد.

به گزارش ایسنا، سپاهان امروز (جمعه) در چارچوب هفته بیستم لیگ برتر فوتبال با نتیجه 4 بر یک ذوب آهن را در داربی اصفهان شکست داد.

ابوبکر کامارا زننده یکی از گل‌های سپاهان در این بازی اظهار کرد: بردن در این بازی مهم و کسب سه امتیاز خیلی مهم بود و ما توانستیم این کار را انجام بدهیم. خوشحالم که این کار را توانستیم انجام دهیم و شخصا بابت گلی هم که زدم خوشحالم.

او درباره حضور بانوان در این بازی گفت: حضور آن‌ها و بردن در مقابل آن‌ها خیلی خوب است. آن‌ها به خوبی از ما حمایت کردند. تفاوتی بین مردان و زنان نیست و همه آن‌ها هواداران ما هستند.

کامارا در واکنش به اولین گلش در لیگ برتر بیان کرد: فکر نکنم که این گل اول من باشد. مهم این است که توانستیم ببریم.

مهاجم سپاهان باتوجه به دیدار هفته آینده با تراکتور درباره شدت مصدومیتی که در این بازی برایش رخ داد توضیح داد: باید ببینیم که چطور شده اما خوشبختانه آن قدرها هم بد نیست.

او در پایان درباره آینده سپاهان در این فصل اظهار کرد: من هم مثل همه می‌گویم که باید بازی به بازی جلو برویم.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۸:۳۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1403120301842
  • خبرنگار : 51033