به گزارش خبرنگار ایسنا، احسان امیری، امروز(سوم اسفند) در دومین گردهمایی راهنمایان گردشگری استان کرمانشاه که با حضور میهمانانی از استانهای غرب کشور به مناسبت روزجهانی راهنمایان گردشگری برگزار شد، راهنمایان گردشگری را سفیران صلح و پل میان فرهنگها و تمدنها دانست و اظهارکرد: این افراد نوک پیکان گردشگری و بهترین مبلغان برای فرهنگ، تاریخ و تمدن منطقه خود هستند.
وی افزود: راهنمایان گردشگری در استان کرمانشاه طی چندسال اخیر در راستای رسالت خود، اقدامات و فعالیتهای موثری را در سطح استانی و ملی انجام دادهاند.
رئیس انجمن راهنمایان گردشگری استان کرمانشاه تصریح کرد: ادارات میتوانند به این انجمن اعتماد کنند، چرا که انجمن راهنمایان گردشگری توانایی برگزاری برنامههایی را حتی در سطح بین المللی دارد.
وی در ادامه به برخی از مشکلات پیش پای فعالیت راهنمایان گردشگری در کرمانشاه هم اشاره کرد و گفت: یکی از معضلات اصلی در حوزه گردشگری کرمانشاه تورهای غیرمجاز هستند و به عنوان مطالبه راهنمایان گردشگری از مسئولین استانی میخواهیم که بساط تورهای غیرمجاز در کرمانشاه برچیده شود.
امیری کندی در صدور و تمدید کارت راهنمایان گردشگری را یکی دیگر از مشکلات این قشر برشمرد و افزود: پروسه صدور و تمدید کارت راهنمایان گردشگری در کرمانشاه به سختی و کندتر از بسیاری دیگر از استانها پیش میرود که انتظار داریم این پروسه کوتاهتر شود.
وی همچنین از مسئولین شهرداری خواست که به پاس زحمات و تلاشهای جامعه راهنمایان گردشگری کرمانشاه و برای رونق گردشگری استان با نامگذاری یکی از معابر شهر به نام «راهنمایان گردشگری» موافقت شود.
امیری در پایان به انتخاب کرمانشاه به عنوان جهانشهر خلاق خوراک و پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی اشاره کرد و گفت: این دو رویداد میتواند درهای جدیدی از گردشگری را به سمت کرمانشاه باز کند و راهنمایان در این زمینه ایفای نقش خواهند کرد.
در پایان این مراسم از شاپور عطایی پیشکسوت راهنمایان گردشگری استان با اهدای تندیس تجلیل شد.
همچنین در این مراسم از تمبر یادبود انجمن راهنمایان گردشگری استان کرمانشاه رونمایی شد.
انتهای پیام