علیرضا تاج‌فیروز:

یکی از میادینی که پرچم جمهوری اسلامی را بالا می‌برد، ورزش است

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: ورزش می‌تواند سریع‌ترین راه برای اهتزاز پرچم ایران باشد.

علیرضا تاج‌فیروز، در همایش تقدیر از پیشکسوتان ورزش خراسان بزرگ که صبح جمعه، ۳ اسفندماه در سالن شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ابتدا باید از حضور عراقچی، وزیر امور خارجه تقدیر کنم. باید بدانید که چنین همایش بزرگی با حضور پیشکسوتان، به همت استاندار ورزش‌دوست خراسان رضوی برگزار شده‌است.

وی افزود: اتفاقات خوبی برای ورزش استان رقم می‌خورد، چون استاندار نسبت به ورزش دغدغه‌مند است. ورزش یکی از سریع‌ترین راه‌های رسیدن به اهداف فرهنگی و حتی اقتصادی است. یکی از میادینی که پرچم جمهوری اسلامی را بالا می‌برد، ورزش است.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: امیدوارم روزهای خوبی برای ورزش استان در پیش باشد. بالغ بر هزار نفر جمعیت در سالن حضور دارند و از تمام کسانیکه آمدند، به ویژه آقایان عراقچی، مظفری، شهردار مشهد، سردار نگهبان و ... تشکر می‌کنم. امیدوارم این برنامه‌ها تداوم داشته باشد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403120301587
  • خبرنگار : 50084