رئیس جهاد دانشگاهی استان مطرح کرد

فراگیر شدن خدمات جهاددانشگاهی در استان مرکزی نیازمند حمایت بین‌بخشی و پشتیبانی دولت

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: جهاد دانشگاهی توانسته در حوزه‌های گوناگون خدمات مورد نیاز مردم را ارائه دهد و برای فراگیر شدن خدمات نیازمند حمایت بین بخشی و پشتیبانی دولت هستیم.

محسن مرادی یکم اسفندماه در جریان دیدار با سرپرست فرمانداری ساوه گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی از سال ۱۳۵۹ فعالیت خود را در حوزه فرهنگی، آموزشی، درمانی، پژوهشی و ... در کشور آغاز کرده و سابقه فعالیت ۲۰ ساله در شهرستان ساوه دارد.

محسن مرادی با اشاره به ظرفیت بالای این نهاد در عرصه‌های گوناگون گفت: برای استفاده از ظرفیت حداکثری جهاد دانشگاهی در عرصه‌های گوناگون آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی، کشاورزی و ... در ساوه نیاز به حمایت مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی هست.

وی با اشاره به راه‌اندازی اولین مرکز شهرستانی خدمات تخصصی HSSE و مدیریت خطر کشور در ساوه گفت: به دلیل صنعتی بودن ساوه، با استقرار بزرگترین شهر صنعتی کشور در این شهرستان، تصمیم گرفته شد که دفتر مرکز خدمات تخصصی سلامت، ایمنی، امنیت، محیط زیست و مدیریت خطر جهاد دانشگاهی با مشارکت جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی شهید بهشتی در این شهرستان راه‌اندازی شود که با حمایت صنایع می‌تواند موجب ارتقای بهره‌وری شده و ثمرات خوبی برای بهبود فعالیت نیروی انسانی به عنوان محور توسعه به همراه خواهد داشت.

او بیان کرد: خدمات تخصصی این مرکز شامل طراحی، ایجاد، استقرار، پایش، نگهداشت HSSE و مدیریت خطر مبتنی بر نوآوری‌ها و فناوری‌های نوین است و این مرکز آماده هرگونه همکاری با سازمان‌ها، نهادها، صنایع، و شرکت‌های دولتی و غیردولتی است.

مرادی به فعالیت مرکز درمان ناباروری در اراک به عنوان بزرگترین مرکز درمان ناباروری غرب کشور اشاره کرد و گفت: جهاد دانشگاهی توانسته در حوزه‌های گوناگون خدمات مورد نیاز مردم را ارائه دهد و برای فراگیر شدن خدمات نیازمند حمایت بین بخشی و پشتیبانی دولت هستیم.

وی با تاکید بر اینکه ساوه ظرفیت بالایی برای فعال شدن توانمندی‌ها و پتانسیل‌های جهاد دانشگاهی دارد، گفت: نبود ساختمان مستقل جهاد دانشگاهی و اداره این نهاد در فضای استیجاری در ساوه، توسعه فعالیت‌ها را با چالش مواجه کرده است که ضرورت دارد هرچه سریعتر فضای فیزیکی مناسب مستقل در زمینی که واگذار شده است احداث شود تا این نهاد بتواند ماموریت‌های خود را در این شهرستان به نحو احسن عملیاتی کرده و توسعه دهد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی همچنین به برخورداری جهاد دانشگاهی از بزرگترین پژوهشکده گیاهان دارویی خاورمیانه اشاره کرد و گفت: با توجه به تنش آبی موجود در استان مرکزی جهاد دانشگاهی با برخورداری از ظرفیت پژوهشکده گیاهان دارویی، به دنبال تغییر الگوی کشت با ارزش افزوده بالا و مدیریت منابع آبی است. تشکیل شبکه گیاهان دارویی با مشارکت بهره برداران بخش کشاورزی با ارائه خدمات آموزشی نخستین گامی است که این نهاد در سطح استان برداشته است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403120100582
  • خبرنگار : 50212