دستگیری کلاهبردار میلیاردی در تبریز 

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی از دستگیری کلاهبردار ۳۵ میلیارد ریالی خبر داد و گفت: متهم به ۹ مورد کلاهبرداری از شهروندان اعتراف کرد.

سردار علی محمدی در تشریح این خبر گفت: در پی شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر اینکه یک نفر با جعل عناوین متعدد و فروش ملک از آن ها کلاهبرداری و متواری شده است، موضوع بصورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری۱۸ شهرک امام قرارگرفت.

وی اظهار کرد: ماموران با تحقیقات علمی و تخصصی، متهم را شناسایی و ضمن هماهنگی قضائی در مخفیگاهش دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه متهم به ۹ فقره کلاهبرداری از شهروندان به ارزش ۳۵ میلیارد ریال اعتراف کرده است گفت: متهم با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.

وی به شهروندان توصیه کرد: در هنگام معاملات و خرید و فروش از اصالت مال مورد معامله اطمینان حاصل نموده و اجازه ندهند افراد سودجو و کلاهبردار با اسناد و مدارک ساختگی و تقلبی از آنان کلاهبرداری کنند.

پلیس، فرشته نجات شهروند سرابی شد

با هوشمندی و حضور به موقع پلیس سراب، جان شهروندی که در آستانه خودکشی بود، از مرگ حتمی نجات داده شد.

سرهنگ فراقی در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان کرد: به دنبال خبر واصله به پلیس مبنی بر اقدام شهروند سرابی برای پایین انداختن خود از ساختمان ۳طبقه به قصد خودکشی، بلافاصله ماموران کلانتری و تیم تخصصی انتظامی سراب در محل حضور یافتند.

وی افزود: با حضور رئیس کلانتری و همکاران تخصصی انتظامی شهرستان، با صحبت و آرام سازی وی با استفاده از ابزارهای مشاوره ای و مددکاری، فرد مدنظر که بدلیل داشتن بیماری روحی و روانی قصد داشت با پایین انداختن از ساختمان ۳طبقه به زندگی خود پایان دهد، از مرگ حتمی نجات و جهت درمان به مراکز درمانی انتقال داده شد.

وی در خاتمه بر ظرفیت خوب پلیس_مشاور در سطح انتظامی استان اشاره و خاطره نشان ساخت، مراکز مشاوره و مددکاری انتظامی استان در کلانتری‌ها به صورت حضوری و تماس تلفنی با شماره تلفن ۰۹۶۵۸۰، آماده ارائه مشاوره ای و مددکاری به شهروندان عزیز می‌باشند.

گفتنی است خانواده این شهروند، از اقدام به موقع، خداپسندانه و هوشیارانه پلیس شهرستان تقدیر کردند.

کشف ۶ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در عجب شیر

فرمانده انتظامی شهرستان عجب شیراز کشف۶ کیلوگرم مواد مخدر از نوع شیشه در عملیات مشترک با پلیس مبارزه با موادمخدر استان و توقیف۲ ستگاه خودرو و دستگیری ۳نفر متهم خبر داد.

سرهنگ ستار داداشی اظهار کرد: در اجرای طرح مبارزه با مواد مخدر و در پی اخبار واصله مبنی بر فعالیت فردی در امر تهیه و توزیع عمده مواد مخدر از نوع شیشه در سطح استان، در دستورکار پلیس مبارزه با مواد مخدر گرفت، افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان در یک عملیات مشترک با ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان موفق شدند خودروی حامل مواد مخدر را شناسایی وخودرو را متوقف کنند. 

وی ادامه داد: ماموران دربازرسی از خودروهای توقیفی مقدار ۶کیلوگرم موادمخدر از نوع شیشه که به طرز ماهرانه ای جاسازی شده بود را کشف کردند. 

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، وی گفت: در این راستا دو دستگاه خودرو توقیف و ۳نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403120100545
  • خبرنگار :