ارزیابی موجودی کالاهای اساسی و استراتژیک استان زنجان

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: حفظ و صیانت از کالاهای اساسی در قالب عملیات انبارگردانی از جمله برنج، شکر و گندم در بخش دولتی و خصوصی استان زنجان در ماه پایانی سال جاری انجام می‌شود.

ولی‌اله زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: با توجه به ضرورت موجودی‌برداری دقیق، صحیح و منظم از میزان کالاهای اساسی از جمله برنج، شکر و گندم در انبارها، سیلوهای ذخیره‌سازی گندم و کارخانجات آردسازی، این فرآیند در پایان سال منتهی به ۳۰ اسفندماه ۱۴۰۳ در حال انجام است.

وی افزود: فرآیند عملیات انبارگردانی با هدف برنامه‌ریزی در نحوه تأمین و ذخیره‌سازی کالاهای استراتژیک برای سال آینده و تأثیر آن در تنظیم صورت‌های مالی انجام می‌شود.

زمانی تصریح کرد: هدف از این عملیات، کنترل موجودی کالاها از طریق شمارش و تطبیق نتایج با گزارشات سامانه سیفا و مدارک انبار، ارزیابی میزان کسری یا ضایعات احتمالی، تحلیل مغایرت‌های قابل‌توجه و انجام اصلاحات و اقدامات لازم در پایان هر سال است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان خاطرنشان کرد: در این عملیات، هیأت‌های نظارتی شامل نمایندگان شرکت بازرگانی دولتی ایران، سازمان حسابرسی و کمیته انبارگردانی اداره‌کل حضور دارند.

به گزارش ایسنا، ۱۶ سیلوی ذخیره‌سازی، کارخانه آردسازی و انبار ذخیره‌سازی در این عملیات در استان زنجان مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403120100515
  • خبرنگار : 50161