حمید ملانوری شمسی چهارشنبه یکم اسفند در همایش ملی و نمایشگاه دستاوردهای صنعت گوهرسنگ که در اتاق بازرگانی همدان برگزار شد، افزود: گوهرسنگها نه تنها به عنوان سنگهای قیمتی شناخته میشوند، بلکه در طب سنتی نیز کاربرد دارند.
وی با بیان اینکه گردشگری همدان یکی از محورهای اصلی اقتصادی استان است و با وجود خدمات حمل و نقل خوب، این استان میتواند به یکی از قطبهای گردشگری کشور تبدیل شود، تاکید کرد: باید برنامهای مناسب برای بهرهبرداری از این سنگهای قیمتی تدوین شود تا در حوزههای اقتصادی و گردشگری تاثیرگذار باشد.
ملانوری شمسی با اشاره به اینکه در بخش کشاورزی نیز استان همدان تولیدات قابل توجهی در زمینه جو، گندم و داروهای گیاهی دارد که با توسعه صنایع تبدیلی میتوانند ارزش افزوده زیادی ایجاد کنند، یادآور شد: همچنین ۸۵ رشته صنایع دستی و طبیعت زیبای همدان از دیگر جاذبههایی است که میتواند استان را به قطب گردشگری تبدیل کند.
استاندار همدان با بیان اینکه تمام فعالیتهای اقتصادی باید به گردشگری وصل شوند، بر اهمیت گوهرسنگها برای توسعه گردشگری تاکید کرد.
وی با تأکید بر اینکه باید زمینهای برای عرضه گوهرسنگها در سطح جهانی فراهم شود و این سنگها به برندهای معتبر تبدیل شوند، پیشنهاد داد که در همدان مرکز آموزش مهارتهای مرتبط با گوهرسنگها و مرکز فرآوری روز دنیا برای این سنگها ایجاد شود تا از خروج و قاچاق این منابع جلوگیری کرده و زنجیره تولید آنها را در استان تکمیل کنند.
انتهای پیام