توکل آبشناس در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۰ هزار تُن گوشت مرغ در شهرستان نهاوند تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد چشمگیری داشته است.
وی با بیان اینکه در شهرستان ۷۰ واحد مرغداری وجود دارد، افزود: امسال با افزایش ظرفیت در صنعت مرغداری شهرستان در هر دوره چیزی حدود یک میلیون و ۲۰۰ قطعه جوجهریزی داشتیم که تاکنون حدود ۱۰ هزار تن گوشت سفید تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۰۰هزار قطعه افزایش داشته است.
آبشناس به مشکلات تولیدکنندگان مرغ در شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: نوسانات قیمت مرغ از مشکلات این تولیدکنندگان است و کاهش قیمت مرغ در بازار باعث میشود که تولید مرغ برای تولیدکنندگان صرفه اقتصادی نداشته و باعث متضرر شدن آنها شود که در این شرایط باید شرکت پیشتیبانی امور دام اقدام به خرید مرغ مازاد تولیدی در بازار کند تا تولیدکنندگان متضرر نشوند.
وی یادآور شد: در سالهای گذشته نیز گرانی نهادهها اصلیترین مشکل تولیدکنندگان مرغ بود و دامداریها بود ولی خوشبختانه در حال حاضر در این بخش شرایط مطلوبی داریم و نهادههای دامی به اندازه کافی در سامانه بازارگاه وجود دارد و تولیدکنندگان میتوانند اقدام به خرید نهادهای مورد نیاز خود کنند.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند در ادامه بیان کرد: با توجه به ظرفیت بالای بخش کشاورزی و دامداری شهرستان طرح همزمانسازی دام سبک در این شهرستان اجرا شد.
آبشناس با بیان اینکه شهرستان نهاوند ۱۲۵ واحد دامداری صنعتی شامل گاو شیری، گوساله پرواری و گوسفند داشتی دارد، خاطرنشان کرد: جمعیت دامی شهرستان حدود ۱۰هزار رأس دام سنگین و ۱۵۰هزار رأس دام سبک است که سالانه بیش از ۳۰۰۰ تُن گوشت قرمز و ۳۰ هزارتُن شیر در شهرستان تولید میکنند.
وی در ادامه به افزایش جمعیت دامی دام سبک شهرستان به حدود ۱۵۰هزار رأس اشاره و اظهار کرد: امسال پروژههایی را در سطح شهرستان انجام دادیم، از جمله همزمانسازی فعلی که تقریباً ۵۰ تا ۶۰ درصد ظرفیت استان در شهرستان نهاوند انجام شده است.
آبشناس تأکید کرد: سال گذشته هم حدود هزار رأس همزمانسازی انجام دادیم و امسال حدود ۲۰۰۰ رأس یعنی نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش ۱۰۰ درصدی داشتیم.
انتهای پیام