حمید مجیدیمهر در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز یکم اسفند در سالن جلسات اداره کل اوقاف استان قزوین برگزار شد، با بیان اینکه رسانه یار اصلی ما در رویدادهای قرآنی است، اظهار کرد: ما به عنوان متولی اصلی برگزاری مسابقات قرآن نمیخواهیم این رویداد مسابقه باشد، بلکه باید قرآن را بفهمیم و به آن عمل کنیم لذا مسابقه، دکور، سالن و پخش زنده در این جشنواره زمینهای است تا قرآن را درک کنیم.
وی با بیان اینکه مسابقات و جشنوارههای قرآنی برای ما فرع و اصل فهم قرآن است، خاطرنشان کرد: در همه مسابقات ما تلاش میکنیم نشان دهیم موفق شدن به واسطه درک و فهم قرآن است و کسب رتبه در جشنوارهها با همه اهمیتی که دارد به اندازه درک قرآن مهم نیست.
رئیس اداره امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: در سه سال اخیر اوقاف و امور خیریه استان قزوین در حوزه قرآنی به عنوان سه استان برتر شناخته شده است، در واقع سازمان اوقاف نقش تشویق کننده برای ستارگان قرآنی دارد، اما فضای اصلی تشویق در خانواده است به همین دلیل در این جشنواره خانوادهها هم حضور دارند.
وی خاطرنشان کرد: ما امروز در این جشنوارهها نوجوانان را طوری تربیت میکنیم که وقتی به عنوان قاری در مسابقات بینالمللی حضور پیدا میکنند حرف هم برای گفتن داشته باشند تا جلوی بسیاری از فضاسازیهای رسانهای را بگیرند.
این مسئول در خصوص جوایز این جشنواره گفت: میزان جوایز جشنواره تلاوتهای تقلیدی ۳۰ درصد بیشتر از مسابقات تلاوتهای قرآنی است ضمن اینکه سال گذشته ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد تومان از محل موقوفات برای فعالیتهای قرآنی هزینه شده است.
رئیس اداره امور قرآنی سازمان اوقاف و امورخیریه کشور اظهار کرد: سازمان اوقاف فعالیتهای مختلفی چون مسابقات از شهرستانی تا بینالمللی، محافل قرآن، آموزش قرآن، کتابت قرآن، تفسیر، معارف، نهجالبلاغه، پژوهش قرآنی انجام میدهد و دانشکده علوم قرآنی در ۱۸ شعبه سراسر کشور فعالیت میکند.
به گزارش ایسنا، در پایان این نشست مطبوعاتی از پوستر دومین جشنواره ملی تلاوتهای تقلیدی در استان قزوین رونمایی شد.
انتهای پیام