بجنورد میزبان پانزدهمین نمایشگاه قرآن کریم می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌ شمالی گفت: در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، پانزدهمین نمایشگاه قرآن کریم از ۱۰ تا ۱۷ اسفند در مصلای امام خمینی (ره) بجنورد برگزار می‌شود.

مهدی آریان در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: نمایشگاه امسال با شعار «قرآن؛ راه زندگی» در قالب غرفه‌های فروش کتب دینی و قرآنی، محافل انس با قرآن، ارائه خدمات قرآنی و برگزاری مسابقات قرآنی، کرسی‌های تلاوت و نشست‌های تخصصی و هنرهای قرآنی برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه نمایشگاه امسال در بیش از ۴۰ غرفه راه اندازی می‌شود، افزود: هر روز از ساعت ۹ تا ۱۲ و همچنین ۱۹ تا ۲۲ آماده بازدید مردم و بهره‌مندی آن‌ها از محصولات فرهنگی و برنامه‌های پیش بینی شده است.

وی با اشاره به برنامه ریزی‌های صورت گرفته در خصوص نمایشگاه امسال و تلاش برای کیفی سازی برنامه‌ها، تصریح کرد: در این دوره صرفا بحث فروش کتب قرآنی مطرح نیست و بخش‌های مختلفی از جمله کودک و نوجوان، محافل قرآنی، نشست‌های تخصصی قرآنی و محافل جزءخوانی مدنظر قرار گرفته است. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌ شمالی یادآورشد: در پانزدهمین نمایشگاه قرآن کریم استان ارائه تخفیف ۲۰ تا ۳۰ درصدی عرضه کتب دینی و ادعیه پیش بینی شده است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403120100260
  • خبرنگار : 50046