با پذیرش ۴۰۰ مقاله؛

همایش بین‌المللی فیزیولوژی ورزشی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

سومین همایش ملی و دومین همایش بین‌المللی فیزیولوژی ورزشی با پذیرش ۴۰۰ مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

فرناز سیفی دبیر اجرایی سومین همایش ملی و دومین همایش بین‌المللی فیزیولوژی ورزشی ۳۰ بهمن در این همایش با بیان اینکه برگزاری این حاصل تلاش جمعی تیم اجرایی همایش است، گفت: در این همایش مقالات و یافته‌های جدید در خصوص بیماری‌های قلبی، عروقی و ورزشی برای افراد سالمند ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه امید می‌رود نتایج این همایش، سطح سلامت جامعه و افراد سالمند را ارتقا دهد، ادامه داد: امروز به سمت جمعیت سالمند می‌رویم و مهم است این دوره را به شکل بهینه تجربه کرده و سالمندی سالمی را داشته باشیم.

عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه افزایش سطح سلامت جامعه با دستاوردهای جدید امکان‌پذیر است، تصریح کرد: متخصصان ورزش می‌توانند کمک زیادی در این خصوص به سالمندان داشته باشند.

رضا فرضی‌زاده مدیر گروه فیزیولوژی ورزشی دانشگاه محقق اردبیلی هم با بیان اینکه ۴۵۰ مقاله داخلی و خارجی به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود، گفت: بعد از ارزیابی‌های انجام‌گرفته توسط هیات داوران، ۴۰۰ مقاله مورد پذیرش نهایی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1403113022387
  • خبرنگار : 30058