رئیس شورای اسلامی شهر یزد در جمع خبرنگاران:

بودجه سال آینده شهر یزد را ۴۰ درصد افزایش دادیم/بودجه۵۳۰۰ میلیاردی امسال هنوز محقق نشده است

رییس شورای اسلامی شهر یزد از افزایش ۴۰ درصدی بودجه سال آینده شهرداری خبر داد و با بیان این که تلاش داریم شهر یزد را در سال ۱۴۰۴ به کارگاه طرح‌های متعدد عمران شهری تبدیل کنیم، عمده بودجه عمرانی سال آینده شهر را مصروف ایجاد معابر جدید و ساماندهی ترافیک شهر خواند.

«عزیزالله سیفی» امروز سه شنبه ۳۰ بهمن ماه در نشست با خبرنگاران با اشاره به بودجه سال آینده شهر یزد اظهار کرد: امسال ۱۳ راهبرد و سیاست در شورای شهر تصویب و به شهرداری برای تدوین بودجه ابلاغ شد که از جمله مهمترین آنها، عدالت محوری و توجه به همه بخشهای شهر، هوشمندسازی شهر،  توجه به پیشرفت و توسعه شهر و اهتمام به موضوع گردشگری، توجه به موضوع اسراف و تبذیر، افزایش اختیارات شهرداری، محله محوری و اولویت دادن به طرح‌های نیمه تمام بود.

وی با اشاره به ارائه پیشنهاد بودجه ۶۲۲۰ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۴ از سوی شهرداری، گفت: این پیشنهاد پس از بررسی در کمیسیون‌های مربوطه و نشست‌های متعدد اعضای شورای شهر، در نهایت به مبلغ ۷۴۸۴ میلیارد تومان در صحن علنی شورا مصوب شد.

سیفی با اشاره به رشد ۴۰ درصدی بودجه سال آینده نسبت به بودجه ۵۳۴۰ میلیارد تومانی سال جاری، ‌ اظهار کرد: تاکنون افزون بر چهار هزار میلیارد تومان از بودجه سال جاری محقق شده ولی امیدواریم طی ماه‌های آخر سال شاهد تحقق بودجه شهر با توجه به وصول مطالبات باشیم.

وی در ادامه یادآور شد: در بودجه سال آینده شهرداری یزد، ۷۳ درصد بودجه باید صرف فعالیتهای عمرانی شود و ۲۷ درصد بودجه نیز در رابطه با هزینه‌های جاری شهرداری هزینه خواهد شد.

یزدی‌ها بیش از میانگین کشوری صاحب خودرو هستند

رئیس شورای شهر یزد در بخشی از سخنانش خاطرنشان کرد: یکی از بخش‌های مهم بودجه از محل تخصیص عوارض است که با وجود این که امسال وزارت کشور مجوز افزایش ۳۶.۸ درصدی تعرفه عوارض را ابلاغ کرده بود ولی در شورای شهر یزد با توجه به شرایط اقتصادی جامعه بین ۱۰ تا ۳۰ درصد اعمال شده و به زودی با تایید فرمانداری، به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

وی بخش دیگر بودجه را مربوط به بهای خدمات ذکر کرد و گفت: در این باره نیز سعی شده تا نظر مردم و شرایط اقتصادی را مدنظر داشته باشیم ولی سعی شده متوسط ابلاغ وزارت کشور حفظ شود.

وی با بیان این که امسال ۳۰۰ میلیارد تومان نیز درآمدزایی از محل طرح‌های مشارکتی در نظر گرفته شده است، گفت: بیش از ۵۰ درصد بودجه عمرانی سال آینده صرف مواردی مانند ایجاد معابر جدید و کنترل ترافیک شهری خواهد شد چرا که امروز بیش از ۷۴ درصد مردم و بیش از میانگین کشوری صاحب خودرو هستند.

وی از اهم طرح‌های مهم سال آینده شهر یزد که بخشی از آن تا پایان سال کلنگ‌زنی و بخشی در سال آینده شاهد آغاز عملیات اجرایی خواهد بود، به ایجاد تقاطع غیرهمسطح محمود آباد، ایجاد تقاطع غیرهمسطح میدان امام حسین(ع)، ایجاد تقاطع سه راه تعاون و شروع طرح بلوار پیامبر اعظم(ص)، تملک بلوار شهید موحدین و تملک بلوار امام محمد باقر(ع) مابین میدان قران به بلوار مدرس، تکمیل بلوار حضرت خدیجه(س) و اصلاح تقاطع‌های هندسی یزد، اشاره کرد.

رئیس شورای شهر با اشاره به اقدامات دوره ششم شورا در تکمیل طرح‌های نیمه تمام و بلاتکلیف شهر از دوره‌های گذشته، گفت: تصمیم داریم شهر یزد را در سال ۱۴۰۴ به کارگاه طرح‌های متعدد عمرانی شهری تبدیل کنیم.

عدالت محوری ملاک افزایش عوارض و بهای خدمات

حجت السلام «سید ناصر حیدری» سخنگوی شورای شهر یزد نیز ضمن ارائه توضیحاتی در مورد منابع و محل صرف بودجه شهر در حوزه‌های مختلف، اظهار کرد: ۲۱ درصد از بودجه عمرانی شهر برای حوزه محیط زیست و هفت درصد نیز صرف موارد فرهنگی شهر خواهد شد.

وی گفت: در بخش سرانه صرفاً افزایش ۵ درصد را در بودجه ۱۴۰۴ نسبت به سال جاری لحاظ کرده‌ایم تا کمترین فشار به مردم وارد شود.

حیدری اظهار کرد: در بحث سرانه بهای خدمات با تاکید بر عدالت محوری، در بودجه سال آینده سعی شده تا در بخش‌های عمومی و مناطق کمتر برخوردار شهر کمتر از بخش‌های برخوردار، بهای خدمات منظور شود.

افزایش خدمات منظومه خدمات یکپارچه «یزد من»  

«مجید تجملیان» رئیس کمیسیون شهر هوشمند و بهبود روش‌ها در شورای اسلامی شهر یزد نیز در این نشست پس از این ادعای رئیس شورا مبنی بر این که یزد جزو سه شهر برتر کشور در حوزه هوشمندسازی است، گزارشی در این رابطه ارائه و تصریح کرد: منظومه خدمات یکپارچه «یزد من» مهمترین دستاورد این کمیسیون در دوره ششم شورای شهر است که هم اکنون ۱۴۰ هزار نفر در شهر یزد عضو آن هستند.

وی با اشاره به گستردگی خدمات این منظومه، گفت: در حال حاضر ۱۰ خدمت اصلی و هر کدام حدود شش خدمت فرعی در این منظومه ارائه می‌شود و امیدواریم در سال جاری خدمات دیگری نیز به این منظومه اضافه شود.

تجملیان از دیگر اقدامات این کمیسیون را فعال سازی نظام مدیریت امنیت اطلاعات در مجموعه شهرداری و سازمان ها و مناطق تحت پوشش آن ذکر کرد و گفت: اصلاح ماموریت‌های مرکز خلاقیت و فناوری‌های نوین شهری نیز در این دوره از شورای شهر عملیاتی شد.

وی از دیگر مباحث مورد اهتمام این کمیسیون به نظام بخشی زیرساخت مشترک اطلاعات مکانی تمامی سامانه‌های مکان محور مانند سامانه‌های مکان‌نما خودروهای خدماتی شهرداری اشاره کرد.

رئیس کمیسیون شهر هوشمند شورای شهر به راه اندازی سامانه جامع نامگذاری معابر و اماکن عمومی با همکاری کمیسیون فرهنگی شورا خبر داد و گفت: این سامانه در «یزد من» نیز بارگذاری می‌شود و مردم می‌توانند نظرات و پیشنهادات خود در این باره از این طریق ارائه کنند.

وی با اشاره به پراکندگی و مشوش بودن تارنماهای مجموعه شورا و شهرداری، از ساماندهی این تارنماها خبر داد و گفت: ایجاد برج مراقبت شهرداری و ساماندهی سامانه ۱۳۷ برای دریافت گزارش و پاسخگویی به مردم از دیگر اقدامات این کمیسیون طی سه سال اخیر بوده است.

تجملیان در پایان نیز از پیگیری ایجاد یگان پهپادی نظارت شهری در یزد خبر داد و گفت: این یگان در پنجم محدوده شهر مستقر خواهند شد و در هنگام حوادث و حتی تصمیم گیری مدیران شهری نسبت به تهیه تصاویر زنده اقدام خواهند کرد و قطعاً از شهرهای پیشتاز کشور در این باره خواهیم بود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1403113022183
  • خبرنگار : 50214