محمدنصر دادرس امروز سه شنبه ۳۰ بهمن در بازدید از پایانه مرزی میرجاوه گفت: با توجه به استقرار شبانه روزی تیم بهداشتی در پایانه مرزی میرجاوه، سیستمهای پایش برای شناسایی سریع بیماریها و علائم آنها در مسافران ورودی به کشور عزیزمان با شدت در حال انجام است.
وی گفت: خوشبختانه بیماریابی فعال و غیرفعال، نمونه گیری از موارد مشکوک به بیماریهای واگیر، انجام واکسیناسیون برای بیماریهای تحت نطام مراقبت، جداسازی بیماران، ارجاع به پزشک جهت معاینات تکمیلی، ارجاع به بیمارستان ، جداسازی و یا طرد اتباع مشکوک به بیماریهای واگیر در این مرز با جدیت تیم های بهداشتی انجام می شود.
وی ادامه داد: همچنین بطور مستمر پایش و نظارت بر بهداشت محیط و کنترلهای بهداشتی عرضه و ارائه محصولات خوراکی و سلامت آب و سایر مولفه های بهداشت محیطی محدوده پایانه مرزی در دستور کار سیستم بهداشتی قرار دارد.
علی نقی زاده، مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این بازدید گفت: به طور متوسط روزانه بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر مسافر از طریق پایانه مرزی میرجاوه وارد کشور می شوند و تمامی افرادی که روزانه وارد کشور می شوند و بر اساس نظام مراقبت سندرمیک بیماریها غربالگری می شوند و به تمامی افراد در بدو ورود به خاک کشور واکسن خوراکی فلج اطفال خورانده می شود.
وی افزود: تمامی کارکنان پایانه مرزی در مورد سندرومها و علائم بیماریهای واگیر آموزش دیدهاند و هماهنگی تنگاتنگی بین تمامی کارکنان وجود دارد.
در این بازدید ظرفیتها و اقدامات تیمهای بهداشتی مستقر در پایانه مرزی، چالشها، خدمات ارائه شده به مسافران و مترددین مرزی و همچنین زیرساختهای موجود، مورد ارزیابی گرفت.
شایان ذکر است، بازدید از پایگاه مراقبت بهداشتی مرزی میرجاوه در راستای بررسی و ارزیابی میزان آمادگی سیستم بهداشتی کشور و همسو با سند مرزبانی زیستی ابلاغی سازمان پدافند غیرعامل کشور با همراهی تیمی از نمایندگان معاونت بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی متشکل از مرکز مدیریت بیماریهای واگیر، مرکز مدیریت شبکه، مرکز سلامت محیط و کار و همچنین نمایندگان وزارت راه و شهرسازی و پدافند غیرعامل وزارت بهداشت انجام شد.
انتهای پیام