بارش‌هایی که منجر به افزایش خرابی جاده‌های اردستان شد

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان اردستان گفت: بارندگی‌هایی که تاکنون در سطح شهرستان اردستان اتفاق افتاد باعث شد حدود ۱۰ درصد بر خرابی جاده‌های شهرستان اضافه کند.

ابوالفضل کوهی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به فصل سرما و آماده‌باش نیروهای امدادی و خدماتی در پایگاه‌ها و راهدارخانه‌های شهرستان، بیش از ۹۰ درصد از تراکم کار اداره راهداری عملیات زمستانی است.

وی با اشاره به ماشین‌آلات و تجهیزات اداره راهداری برای وضعیت بحران و بارش‌ها افزود: در یک هفته گذشته در محورهای مواصلاتی شهرستان بیش از ۲۰۰ تن نمک‌پاشی انجام شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان اردستان ادامه داد: بارندگی‌هایی که تاکنون در سطح شهرستان اردستان اتفاق افتاده باعث شده است حدود ۱۰ درصد بر خرابی جاده‌های شهرستان اضافه شود.

کوهی با بیان اینکه اکنون با وجود اینکه گلایه و درخواست‌هایی که برای آسفالت جاده‌ها مطرح می‌شود، اما به دلیل شرایط آب و هوایی عملیات روکش و ترمیم آسفالت‌ها متوقف شده است، گفت: اگر شرایط آب و هوایی مساعد شد نقاط اولویت‌دار مانند زیرپل و میدان قلعه گوشه، محور روستای موغار تا نطنز و بخشی از محور ترانزیت اردستان آسفالت خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون با حمایت‌های مسئولان شهرستان حدود ۳۶ کیلومتر از راه‌های روستایی شهرستان شامل چاه ریسه، گلشکنان، مزدآباد، تلک آباد، کسوج، هندوآباد آسفالت گرم شده است، همچنین در محور ترانزیت از ابتدای کمربندی اردستان تا مهاباد یک لایه نهایی آسفالت شده و مابقی مسیر تا پلیس‌راه اردستان لکه‌گیری هندسی شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان اردستان تصریح کرد: شهرستان اردستان دارای حدود ۷۷۰ کیلومتر راه روستایی است که ۵۵۰ کیلومتر آن آسفالت و مابقی آن خاکی است. با برآوردهای صورت گرفته با وجود همه تلاش‌هایی که برای مرمت و روکش آسفالت جاده‌های شهرستان انجام دادیم، همچنان بیش از ۵۵ کیلومتر جاده‌های شهرستان دچار خرابی شدید هستند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403113022073
  • خبرنگار : 50121