رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان اعلام کرد

جلوگیری از التهاب بازار سیب‌ زمینی در خدابنده با توزیع ذخایر

رئیس اداره تعاون روستایی خدابنده گفت: با توزیع سیب‌ زمینی‌های ذخیره‌شده در بازار، از افزایش بی‌رویه قیمت این محصول جلوگیری می‌شود.

اسماعیل کرمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در راستای تنظیم بازار و حمایت از مصرف‌کنندگان، تعاون روستایی شهرستان خدابنده از محل ذخائر احتیاطی سیب‌ زمینی، غرفه‌هایی در شهر قیدار برپا کرده است تا مردم از سیب‌ زمینی‌های تنظیم بازار به نرخ ۳۰ هزار تومان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه طرح تزریق سیب‌ زمینی به بازار در راستای حمایت از تولیدکننده و مصرف‌کننده در سطح ملی اجرا می‌شود، افزود: در استان زنجان با کشاورزان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی قرارداد به میزان ۸ هزار تن توسط اتحادیه شرکت‌های تعاونی روستایی شهرستان خدابنده به عنوان مباشر طرح بسته شده است که از محل ذخائر احتیاطی، روزانه سیب‌ زمینی تولیدی شهرستان خدابنده به میادین میوه و تره‌بار در کشور ارسال می‌شود.

رئیس اداره تعاون روستایی خدابنده بیان کرد: هدف از اجرای این طرح تنظیم بازار و جلوگیری از التهاب افزایش بی‌رویه قیمت محصول سیب‌ زمینی است که جایگاه مهمی در سبد غذایی خانوارها دارند.

او تاکید کرد: تعاونی‌های روستایی در پشتیبانی از تولید، حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان نفش موثری دارند که این موضوع نیازمند توجه است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403112921543
  • خبرنگار : 50163