در افتتاحیه استارت‌آپ ملی تاش مطرح شد

سمنان استان پیشرو در توسعه مشاغل دیجیتال کشور

معاون اقتصادی استاندار سمنان از این استان به عنوان استان پیشتاز در توسعه مشاغل دیجیتال کشور نام برد و گفت: اقتصاد آینده مبتنی بر فناوری و هوش مصنوعی خواهد بود و این شعار نیست و در واقع اقتضائات زمان را برای ما تعریف می‌کند.

محمدرضا صادقی امروز ۲۸ بهمن‌ در افتتاحیه رویداد استارت‌آپ ملی تاش در سمنان با بیان اینکه استان سمنان یک استان صنعتی و معدنی است، اظهار کرد: مواد معدنی به صورت خدادادی در اختیار ما قرار دارد، اما آن را عمدتاً به صورت خام فروشی عرضه می‌کنیم.

وی با بیان اینکه شهرک‌های صنعتی و واحدهای صنعتی استان نیازمند نیروی کار هستند، ادامه داد: ما کمبود نیروی کار را در استان شاهد هستیم، اما این به معنای آن نیست که در سمنان بیکار وجود ندارد.

معاون اقتصادی استانداری سمنان گفت: بخشی از جوانان یا مهارت لازم یا علاقه‌مندی لازم برای کار در خطوط تولید واحدهای صنعتی را ندارند، لذا باید روی مشاغل علم پایه در استان سرمایه‌گذاری بیشتری شود.

وی با بیان اینکه باید بازار کار را مبتنی بر ذائقه نسل جدید تعریف کنیم خاطرنشان کرد: استان سمنان از این منظر از توانمندی های بسیار بالایی برخوردار است که باید از آن بهره گرفت.

صادقی به توسعه قابل توجه مشاغل دیجیتال در استان پرداخت و اظهار کرد: سمنان با فاصله بیش از ۶۰ درصدی نسبت به دومین استان کشور، در صدر توسعه دهندگان مشاغل دیجیتال و فناور کشور قرار گرفته است و این نشان می‌دهد ما به سمت توسعه مشاغل فناور مبتنی بر ذائقه نسل جوان حرکت کرده ایم، اما باید بیشتر در این زمینه کار کنیم.

وی با اشاره به حوادث متعدد در معادن کشور و استان گفت: هوشمندسازی معادن دارای مزیت‌های بسیاری است که از جمله آنها می توان به کاهش مخاطرات و تلفات و حوادث اشاره کرد.

وی اضافه کرد: ارتقای ایمنی و راندمان در معادن با هوشمندسازی معادن به راحتی قابل برطرف شدن است و باید به این سمت حرکت کنیم.

رتبه دوم سمنان در شاخص توسعه ارتباطات کشور

مجید دارایی، مدیر مخابرات منطقه سمنان نیز در این استارت‌آپ ملی با بیان اینکه رویداد تابش مهارت، ایده‌های فناورانه، شهر هوشمند موسوم به تاش از جمله اقداماتی است که می‌تواند در راستای تحقق انقلاب صنعتی چهارم باشد، گفت: تداوم این دست رویدادها می‌تواند به توسعه ایده‌های فناورانه منجر شود.

وی با اشاره به شاخص‌های توسعه ارتباطات گفت: ارزیابی حوزه ارتباطات و شاخص‌های مختلف از جمله سطح دسترسی، پهنای باند و خانواده‌های دارای اینترنت در استان و کشور نشان می دهد وضعیت شاخص توسعه ارتباطات در کشور در رتبه بندی‌های دنیا بهبود پیدا کرده است.

دارایی با بیان اینکه سمنان در شاخص توسعه ارتباطات رتبه دوم در بین استان‌های کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: سمنان می‌تواند به عنوان استان پایلوت فناوری‌های دیجیتال کشورمان محسوب شود زیرا زیرساخت‌ها و توانمندی‌های مناسب در این استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه توسعه اقتصاد دیجیتال یکی از اقداماتی است که در سال‌های اخیر در استان سمنان صورت گرفته است، افزود: در استان سمنان به واسطه ظرفیت های صنعتی که وجود دارد، هوشمندسازی صنایع موضوعی است که بسیار مورد توجه قرار گرفته است.


انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1403112820759
  • خبرنگار :