تیم‌های برتر مسابقات هندبال دانش‌آموزی پسران فارس معرفی شدند

رئیس هیأت ورزش دانش‌آموزی استان فارس ضمن معرفی تیم برتر مسابقات هندبال دانش‌آموزی پسران متوسطه دوم اظهار کرد: تیم کازرون قهرمان این دوره از مسابقات شد.

ابوذر زیدآبادی‌نژاد امروز، ۲۸ بهمن‌ماه در آئین اختتامیه مرحله استانی مسابقات ورزشی دانش‌آموزان پسر متوسطه اول در رشته هندبال گفت: مسابقات هندبال به مدت ‌۳ روز، از تاریخ ۲۴ لغایت ۲۶ بهمن ماه در مجموعه‌های ورزشی نرجس برگزار شد.

رئیس اداره تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی آموزش و پرورش استان فارس اظهار کرد: در این دوره از مسابقات تیم کازرون بر سکوی قهرمانی ایستاد، تیم لارستان نائب قهرمان شد و تیم‌های جهرم و ناحیه یک شیراز به مقام سوم مشترک دست یافتند. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، چهل و دومین و چهل و یکمین دوره مسابقات ورزش دانش‌آموزی پسران و دختران استان، گرامیداشت دهه مبارک فجر و یادواره شهدای دانش‌آموز ورزشکار در شیراز درحال برگزاری است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403112720014
  • خبرنگار : 50976