سرپرست معاونت شهرسازی و معماری راه و شهرسازی کردستان:

طرح باز تنظیم شهرهای مریوان و بیجار تصویب شد

سرپرست معاونت شهرسازی و معماری راه و شهرسازی کردستان گفت: در راستای سیاست‌های شورای عالی شهرسازی و معماری و برای باز تنظیم نظام پهنه بندی تراکم ساختمانی، طرح باز تنظیم تراکمی ضوابط طرح تفصیلی شهرهای مریوان و بیجار بررسی و مصوب شد.

فرشید ظهوری امروز شنبه(۲۷ بهمن) در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: هدف اصلی باز تنظیم طرح‌های تفصیلی، بهره‌گیری از ظرفیت توسعه درونی شهرها، به‌روزرسانی، تعدیل و منطقی کردن توزیع تراکم ساختمانی، ایجاد شفافیت، کاهش درخواست‌های موردی تغییر طرح تفصیلی و پاسخگویی به نیاز تأمین زمین در چارچوب قانون جهش تولید مسکن است.

ظهوری ادامه داد: با اجرای این طرح، انتظار می‌رود فرآیند نوسازی شهری تسریع شود و با ایجاد شفافیت در ضوابط ساخت‌ و ساز، عدالت در تخصیص تراکم ساختمانی بهبود یابد و انجام این امر می‌تواند به افزایش رضایت‌مندی شهروندان منجر شود، زیرا با کاهش درخواست‌های موردی و اعمال ضوابط شفاف، فرآیندهای اداری ساده‌تر و قابل پیش‌بینی‌تر خواهند شد.

به گفته ظهوری، پیش از این در شهر قروه نیز طرح‌های مشابهی در راستای بازتنظیم نظام پهنه‌بندی تراکم ساختمانی تهیه و تصویب شده که نتایج مثبتی در پی داشته است. 

سرپرست معاونت شهرسازی و معماری راه و شهرسازی کردستان افزود: طرح بازتنظیم شهر سنندج نیز با جلسات متعدد با کارشناسان این معاونت و همچنین شهرداری سنندج تهیه و به زودی جهت تصویب در کمیسیون ماده پنج مطرح خواهد شد.

ظهوری تاکید کرد: تصویب و اجرای این‌گونه طرح‌ها می‌تواند نقش مؤثری در توسعه پایدار شهری، افزایش شفافیت، تحقق عدالت اجتماعی و ارتقای رضایت‌مندی شهروندان ایفا کند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403112719983
  • خبرنگار :