علیرضا لطفی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به نصب و راهاندازی اینترنت ۵G در اراک و ساوه اظهار کرد: اینترنت ۵G برخی نقاط استان را پوشش میدهد اما در بسیاری از نقاط در دسترس نیست، البته با توجه به منابع محدود موجود، توسعه پوشش ۵G با برنامه و هوشمندانه در نقاط مختلف به مرور انجام میشود و امیدواریم ظرف دو سال آینده تمام شهرستانهای استان را بتوان پوشش داد.
وی در خصوص توسعه فیبرنوری و شبکه ثابت گفت: شبکه ثابت زیرساخت شبکه تلفن همراه است و برخی مشکلاتی که در این حوزه تلفن همراه وجود دارد به عقبماندگی در شبکه ثابت برمیگردد. در چند سال اخیر توجه ویژهای با دو رویکرد پوششی و اتصال، به این حوزه شده است. در رویکرد پوششی، دسترسیها برای مردم ایجاد شد تا در صورت تقاضای مشتری، اتصال انجام شود که رویکرد عدالتمحور قلمداد میشود، اما واقعیت این است که نیازی که به عنوان مثال در شهر اراک وجود دارد با نیاز شهرهای کوچک فرق دارد.
وی در ادامه، اولویت نخست در بخش اتصال را حوزههای کسب و کار، سازمانها، بخش دولتی و خصوصی عنوان و اظهار کرد: در سه سال گذشته برای اتصال نهادها و ارگانها بویژه دستگاههای خدمات رسان، تلاش مضاعفی برای اتصال حاکمیتی به فیبرنوری صورت گرفت و جایگزین کابل مسی شد.
لطفی بیان کرد: در توسعه فیبرنوری، نقاطی که شبکه کابل فرسوده داشته و از مرکز دور بود و از سرعت کمتری در اتصال برخوردار بودند، در اولویت قرار گرفت و در شهر اراک چند نقطه هدفگذاری شد و با توجه به محدودیت منابع اقدامات لازم برای توسعه فیبرنوری انجام شد.
وی گفت: در چندماه اخیر با همکاری شهرداری، توسعه فیبر نوری در نقاطی نظیر منطقه علم الهدی، فازیک، دو و سه هپکو، الهیه، پردیس یک و دو، الغدیر و کل مرکز شهر اراک انجام شد و در دو ماه گذشته یک اقدام سه برابری نسبت به سال گذشته عملیاتی شده است.
مدیرعامل مخابرات استان مرکزی در ادامه با بیان اینکه در دو سال اخیر حدود هزار و ۳۰۰ مشتری تجاری در حوزه کسبوکار دولتی و خصوصی به فیبرنوری متصل شدند، گفت: پیشبینی میشود در سال آینده این میزان اتصال به فیبرنوری به دو برابر رقم فعلی افزایش یابد.
وی با بیان اینکه در حوزه هوشمندسازی، ابتدا باید دسترسی، به عنوان مهمترین لایه ایجاد شود، اظهار کرد: امیدواریم تا پایان سال آینده با حمایت دستگاههای اجرایی، این دسترسی به طور کامل ایجاد شود.
لطفی گفت: در خصوص برخورداری منازل مسکونی مردم از فیبر نوری و پوشش جمعیتی آن، امیدواریم با اقداماتی که در دو سال گذشته و بویژه دو ماه اخیر انجام شده است، تا پایان سال ۷۰ درصد چگالی جمعیت شهرستانهای استان و به طور خاص اراک و ساوه پوشش داده شود.
وی تصریح کرد: در سال آینده زیرساختهای لازم برای دسترسی مشتریان و اکثر چگالی جمعیت همراه با حوزه کسبوکار و شورای اداری به شبکه هوشمند فراهم خواهد شد.
انتهای پیام